חמשת הברים עם האוכל הכי טעים בתל אביב
צ'יפס בפיקוק, קרפעלך בגאולה או קרפצ'יו בפורט סעיד: איפה כדאי לשתות ולספוח?
פיקוק
ביתו של הצ'יפס הכי טעים בתל אביב. התפריט מגוון יחסית לבר הומה וסואן, והוגדר לא אחת כ"מצוין", "מעולה" ומהחודש האחרון גם "של ערן שרויטמן". לגמרי מצדיק את הצפיפות.
הגאולה
בר רוקנ'רולי על פינת אלנבי, שמגיש – בין היתר – מסבחה וקרפעלך מהוללים. האווירה קז'ואלית ויש מקומות ישיבה בתוך הפאב הרועש או על הרחוב שמחוצה לו, למקרה שבא לכם קצת ספייס עם האוכל.
[tmwdfpad]
שישקו
חמארה בולגרית? לכו תגידו לזה לא. שישקו אמנם מציג את עצמו כפאב עם אוכל, אבל זה עוד מקרה שבו האלכוהול הוא רק תירוץ: המנות טעימות וקלות לחלוקה, והחלה הטרייה פנומנלית.
[interaction id="548810941de37ef059a15b3f"]
פורט סעיד
לא בכדי הפורט תמיד מפוצץ. זה לא רק התקלוטים הכיפיים והלוקיישן החם שמושכים את כולם – התפריט של אייל שני ממגנט שתיינים רעבים עם קרפצ'יו רוסטביף.
שאפה בר
הפאב שמתפקד בשעות הבוקר כמסעדה, תוקף מצדו הימני והשמאלי של הרחוב עם מנות מדויקות שמצליחות לשמר תחושה ביתית. האווירה העליזה מצדיקה את הטיול לשוק הפשפשים.