Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

"האמירה שלי היא על האופן שבו המיינסטרים שואב, לועס ויורק את הכל, כמו ערפד שמתעלק"

חנא חמאם יחזיר לעולם האופנה את האדג' והחספוס שחסרים לו. משתלטים על תל אביב - פרויקט מיוחד לראש השנה

חנא חמאם יחזיר לעולם האופנה אדג' וחספוס
חנא חמאם יחזיר לעולם האופנה אדג' וחספוס
6 בספטמבר 2018

תל אביב היא לייט בלומרית. על אמנות רחוב כמעט אי אפשר היה לדבר לפני שנת 2000 ובגזרה של אופנת רחוב עדיין אין הרבה על מה לדבר, פרט להבלחות נדירות פה ושם. אחת מהן נראתה בבירור בשבוע האופנה האחרון, כשהדגם של חנא חמאם עלה למסלול במסגרת תצוגת הסטודנטים של שנקר.

חמאם, ששואב השראה מעולמות של פאנק וגאבר (תת ז'אנר של טכנו הארדקור), מפרק ומרכיב מחדש מערכות לבוש בצורה שמאלצת את הצופה לחשוב עליהן מחדש, אבל גם נראית קול אז פאק על הדרך. אף שטרם סיים את לימודיו במחלקת עיצוב אופנה, העיצובים שלו ניחנים בבגרות ובאמירה מגובשת מאוד, שנדירים בקרב סטודנטים.

"כשמסתכלים על פאנק שהפך לבלינג ולמיינסטרים זה עצוב", אומר חמאם. "אני לא חושב שאפשר להחזיר אותו בשום צורה, אבל האמירה שלי היא כן על האופן שבו המיינסטרים שואב, לועס ויורק את הכל, כמו ערפד שמתעלק. בסופו של דבר האופנה הורגת את האוכלוסיות שיש להן עקרונות ומרדדת הכל".

>> לפרויקט המלא

https://www.instagram.com/p/BmIzkOrjS2c/

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!