שף יוסי שטרית מגיע לוולט עם תפריט פופ אפ חדש (וכשר)

שטרית עמל על תפריט מגוון, שיוכן כולו במטבח הרפאים של אולם האירועים רוקו. במנות: קטאייף בשר טלה מפורק, "לזניה" מכרוב עם בשר ומוסקה טבעונית. מי אמר שהקורונה לא מייצר הזדמנויות?

קטאייף בשר טלה בפופ אפ של יוסי שטרית (צילום: ליאל זנד, וולט ישראל)
קטאייף בשר טלה בפופ אפ של יוסי שטרית (צילום: ליאל זנד, וולט ישראל)

כבר כמעט שנה שלשף יוסי שטרית אין מסעדה משלו. באוקטובר האחרון הוא עזב את משייה וקיטשן מרקט, והפרויקט הבא שלו – מסעדה חדשה שאמורה להיפתח בפברואר 2021 – נעצר בגלל הקורונה. בינתיים שטרית לא מחכה לנס, והיום (שני) הוא פתח פופ אפ מסקרן במיוחד. התפריט כולו פתוח להזמנות דרך וולט בלבד, תחת השם "מר.רוקו של השף יוסי שטרית". ראינו מה עשית שם.

הפופ אפ של יוסי שטרית בוולט (צילום: ליאל זנד, וולט ישראל)
הפופ אפ של יוסי שטרית בוולט (צילום: ליאל זנד, וולט ישראל)

ההזדמנות נוצרה בשיתוף עם המטבח של אולם האירועים רוקו, שכבר מזמן רצו להרים מטבח רפאים. הקורונה יצרה הזדמנות כפולה – גם לשף וגם לאולם שלא יכול לקיים אירועים.

התפריט הכשר והמגוון כולל קטאייף עם בשר טלה מפורק (שתי יחידות, 46 ש"ח), קציצות דגים מרוקאיים (68 ש"ח), קציצות עוף עם מנגולד, לימונים כבושים וזיתים סוריים (64 ש"ח) ו"לזניה" מכרוב עם בשר, דובדבנים מיובשים, צנוברים ורכז לימונים (58 ש"ח). הטבעונים יוכלו להתענג על מנת מוסקה טבעונית עם חצילים, קישואים, תפוחי אדמה קלויים בשמן זית ובשמל טבעוני (56 ש"ח). גזרת הקינוחים מתהדרת בקרם לימון וערק, פיסטוקים קלויים וזרעי שומר (38 ש"ח).

מוסקה טבעונית של יוסי שטרית (צילום: ליאל זנד, וולט ישראל)
מוסקה טבעונית של יוסי שטרית (צילום: ליאל זנד, וולט ישראל)

שף שטרית מסר: "המציאות המשתנה מכתיבה לנו את הצורך לצאת מהקופסא ולחשוב אחרת. דווקא בימים מורכבים אלו אני בוחר להמשיך בעשייה, לאפשר ללקוחות לחוות מנות שף במחירים נגישים אבל יותר מכל – אני תורם את חלקי בייצור תעסוקה לעובדים ולספקים רבים שעוברים ימים לא קלים".