ילדים (והורים) מבשלים: מסעדת גדרה 26

4 בפברואר 2015

איך מכינים פסטה תוצרת בית ואיך רוקחים את הרביולי הכי טעים בעולם? סדנה משותפת להורים וילדים בני 6־13 שבה יכינו יחד בצק פסטה ברוטב פירות ים ורביולי במילוי בטטה עם רוטב רוזה. המשתתפים יקנחו בקינוח האולטימטיבי – פסטה ברוטב שוקולד.

מנחה: שף אמיר קרונברג

נקודת מפגש: מסעדת גדרה 26, רחוב גדרה 26 תל אביב יפו

טלפון: 5100164־03

מועד שבת 14/3, בשעה 11:00

מספר משתתפים 12 (6 זוגות)

עלות: 100 ש"ח

כמה מילים על מסעדת גדרה 26:

בממלכה החדשה של מאפיית לחמים יקבלו המשתתפים רעיונות לאירוח מסיבת קוקטייל קלילה. המשתתפים יקבלו הדרכה על תהליך הייצור מצוות המאפייה, יבקרו בשטחי הייצור ובהיכל אפיית הלחם וילמדו להכין נגיסים לאירוע קוקטייל, פוקאצ'ה ירקות וטארטלטים אפויים. במהלך הסדנה הקצרה (שתימשך כשעה) יוגשו פוקאצ'ות, נגיסים וקינוח טארטלט מתוק. המשתתפים יקבלו ערכת מתנה להכנת פוקאצ'ה.

לאתר: https://www.facebook.com/gedera26

להזמנת מקום כהה