בלי מסעדות ומזללות בבקשה: השוק החדש של פארק עתידים

לה שוקה (צילום: פביו נוביק)
לה שוקה (צילום: פביו נוביק)

"לה-שוקה" הוא שוק שנפתח בשבוע שעבר ישרת את עובדי הטק במתחם, כשהפוקוס הוא על חווית שופינג כוללת ולא רק על אוכל (אבל עוגות, גבינות מעולות וכנאפה כבר יש)

שוק חדש נפתח בשבוע שעבר בפארק העסקים עתידים תל אביב ובמרכזו מזון, אומנות ולייף סטייל עם מגוון דוכנים מתחלפים, ושמו בישראל "לה-שוקה".

השוק מיועד לאלפי העובדים בפארק ההייטק אך גם לציבור הרחב, וניכר כי יושמו בו מסקנות מכשלונותיהם המצערים של שווקי אוכל רבים בעיר. ההבדל הבולט הוא שהסעדה לשעות הצהריים אינה הפוקוס המרכזי או הבלעדי של השוק, ולפחות בימים הראשונים לתפעולו הושם דגש ברור על מגוון אופציות שופינג בדרך הביתה.

לה שוקה בשבוע שעבר, לפני הפתיחה (צילום: פביו נוביק)
לה שוקה בשבוע שעבר, לפני הפתיחה (צילום: פביו נוביק)

בין השמות שאיישו את הדוכנים המתחלפים בימים הראשונים לפעילות המתחם אפשר למצוא את חנות הגבינות באשר, כנאפה שפיק מעוספייה, דוכן עראק ישראלי בטעמים ודוכני פירות ועוגות נוצצים לצד קוסמטיקה טבעית, עיצובים בעץ, תכשיטים, סוקולנטים, בגדי וינטג', בגדי מעצבים ועוד.

השווקים יתחלפו בהתאמה לחגים ולאירועים שיתקיימו בפארק, המאכלס כיום כ-100 חברות מתחום ההייטק, הפיננסים, התחבורה והביוטק. האזור המתפתח, ששייך ברובו לעיריית תל אביב-יפו בשותפות עם אוניברסיטת תל אביב. 

לה-שוקה, ראשון-חמישי, 9:00 – 16:00, פארק עתידים תל אביב