מאפיית הבוטיק לחם חם נפתחה בהדר יוסף

לחם חם, מאפייה חדשה מבית מאפיית לחמא המוערכת שמספקת לחמי שאור למסעדות, פותחת בהדר יוסף ופוזלת לבזל ולרוטשילד

לחם חם בהדר יוסף (צילום: אנטולי מיכאלו)
לחם חם בהדר יוסף (צילום: אנטולי מיכאלו)
29 במאי 2016

עוד לא עבר שבוע מהפתיחה של לחם חם, מאפיית הבוטיק החדשה בשכונת הדר יוסף, וכבר בעליה מספרים על התוכנית להתרחב (עד סוף יוני) גם לרחוב בזל, וברקע – משא ומתן על לוקיישן בשדרות רוטשילד. לחם חם היא מאפייה קטנה בצפון תל אביב ששמה לה למטרה להאכיל אתכם בלחם שאור חם ואיכותי ללא תוספים וחומרים משמרים. מאחורי המאפייה עומדים הבעלים של מאפיית לחמא הוותיקה והמוערכת שמספקת לחמי שאור למסעדות, בתי קפה ומלונות רבים בעיר.

לחם חם בהדר יוסף (צילום: אנטולי מיכאלו)
לחם חם בהדר יוסף (צילום: אנטולי מיכאלו)

בזכות פיתוח טכנולוגי המאפשר הקפאה של הלחם אחרי 80 אחוז מהאפייה, בלחם חם אופים כמה פעמים ביום כיכרות טריים. להשלמת האפייה מצטרפת פורסת לחם גרמנית ביבוא אישי שמצליחה לחתוך לחם חם שזה עתה נאפה לשלושה עוביים שונים. החשיבות של החום מלווה את התהליך גם באריזת הלחם, שם פוגש אותו נייר נושם המונע חדירה של לחות ללחם.

במאפייה תמצאו שלל לחמים: שאור אגוזים (23 ש״ח), כוסמין עם שיפון (23 ש״ח), 100 אחוז שיפון (23 ש״ח), כפרי קלאסי (19.50 ש״ח), תערובת דגנים (21 ש״ח) ועוד. במדף המאפים המלוחים תמצאו בואיקס תרד, בואיקס פטה חצילים ועוד (6.90 ש״ח ל־100 גר׳); ובמתוקים תוכלו להתלבט בין מיני מאפה חמאה/פצפוצי שוקולד/חלבה/גבינה/ חלבה, אצבעות שוקולד, רוגעלך (8.90 ש״ח ל־100 גר׳) ועוד.

ויש גם עוגיות פלורנטין עם שקדים מקורמלים בציפוי שוקולד (40 ש״ח), עוגיות קשקשבל מלוחות (37 ש״ח), עוגיות טחינה (34 ש״ח), עוגות קראנץ שוקולד/ריקוטה/קינמון (83 ש״ח), קישים במילויים שונים (69 ש״ח), כריכי בוקר (11־15 ש״ח) וכריכי צהריים (17־23 ש״ח). נוסף על כך אפשר לקנות במקום לחם קפוא עם הוראות מדויקות לאפייה ביתית. 8־10 דקות ב־ 180 מעלות וכל השכנים דופקים לכם בדלת.

לחם חם, הדר יוסף 20 תל אביב,
ראשון־חמישי 7:00־20:00, שישי 7:00־15:00, 6514050־03