Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

ללמוד ממומחיות: כך תצלמו סלפי כמו דוגמניות־על

במסגרת הפקת אופנה ייעודית מגזין W חבר לשורה של סופרמודלס, ביניהן אדריאנה לימה, קנדיס סוונפול ואלסנדרה אמברוסיו ושחרר מדריך וידיאו שילמד אתכן איך לצלם את הסלפי המושלם. האם זה יכול לעבוד לנו?

צילום: Shutterstock
צילום: Shutterstock
23 בפברואר 2014

אין כמוסלפימושלם: התחושה שהעיניים עדיין לא פוזלות, הסנטר עדיין לא כפול והשפתיים בדיוק בנפח הנכון. זה לא שאנחנו נראות ככה במציאות, פשוט אנחנו יודעות להשתמש בפילטר הנכון שיוצר את האילוז'יה שקמנו על הצד הנכון.

מצד שני, יש את ברות המזל הארורות האלה שמצליחות לקום על הצד הנכון בכל בוקר – דוגמניות־על כמו אדריאנה לימה, קנדיס סוונפול, אלסנדרה אמברוסיו ודוצן קרוס. לבנות היונה הנפלאות האלה חבר מגזין "W" ליצירת מדריך וידיאו שמבקש ללמד כל פשוטת עם איך לצלם סלפי בניחוח של מסלול.

הנה זה בא:

עכשיו, בואו נשאל את עצמנו: האם לנו זה באמת יכול לעבוד? האם אנחנו, נשים שמקבלות שיחה שבועית מהבנק, טלפון מהגן של הילד, עקיצה מנציגת ועד הבית, מיגרנה מהנחירות של הבעל (שכלל לא מזכיר חיצונית או פנימית את מתיו מקונוהי, תודה) וטחורים מהבוס בעבודה – האם יש לנו סיכוי להצטלם ללא איפור ובספונטניות מוחלטת ולהיראות כאילו אנחנו לוגמות דם של בתולות עם הקפה של הבוקר?

כנראה שלא. ואתן יודעות מה? גם זה בסדר. העיקר שהסנטר עדיין לא כפול.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!