Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

למטבח באהבה: המתנות שהמטבח שלנו רוצה לקבל לחג

מוצרי מטבח שווים שכולנו נשמח לקבל כשי לחג (מאמי, זה רמז עבה מספיק?)

משלוח מנות למטבח
משלוח מנות למטבח

מכשיר להכנת מאפינס

מכשיר ידידותי, פשוט ונוח להפעלה של גראץ. מיועד להכנת שבע יחידות של מאפינס ועוגות בחושות קטנטנות בו זמנית. המכשיר מגיע עם חוברת מתכונים להכנת מאפיס מתוקים ומלוחים. אידיאלי לבילוי יצירתי עם הילדים אחר הצהריים.

מחיר: 149 ש"ח, להשיג בחנויות כלי הבית וברשתות מוצרי החשמל

צילומים: יח"צ
צילומים: יח"צ

[tmwdfpad]

מכשיר להכנת וופל בלגי

מכשיר דיגיטלי מבית קריסטל להכנת וופל בלגי פריך במיוחד, עם פלטות נון סטיק לניקוי מהיר וצג לד כחלחל. בזמן האפייה המכשיר מסתובב ב־180 מעלות לשם קבלת מרקם אחיד מכל הכיוונים.

מחיר: 699 ש"ח, להשיג באל"מ וחנויות נוספות

מכשיר להכנת ופל בלגי. צילום: יח"צ

מכשיר להכנת וופל בלגי

מכשיר מהודר של המותג ברוויל להכנת שני ופלים בו זמנית, עם ארבע תוכניות הכנה שונות לארבע דרגות פריכות של הופל.

מחיר: 1,490 ש"ח, להשיג בפור שף, קוק סטור, אל"מ וחנויות נוספות

מכשיר להכנת ופל בלגי. צילום: יח"צ

מכונת לחם

אופה לחם דיגיטלי של גראץ להכנת לחם ביתי חם וטרי. המכשיר ידידותי להפעלה וכולל טיימר, כך שאפשר להכניס בערב את כל המצרכים לתבנית המכשיר ולהתעורר בבוקר לריח אפיית לחם טרי. המכשיר לש, מתפיח ואופה, ואתם זוללים.

מחיר: 299 ש"ח, להשיג בחנויות כלי הבית וברשתות מוצרי החשמל

אופה לחם. צילום: יח"צ

מג'ימיקסר

מיקסר ומעבד מזון ביחידה אחת של המותג מג'ימיקס. המיקסר מגיע עם קערת נירוסטה, וו לישה ומקציף ביצים; ומעבד המזון כולל קערה חסינה במיוחד, מיני מכל, סכין נירוסטה ומקבץ דיסקיות. המכשיר מגיע בצבעים שחור, נירוסטה, לבן, אדום, ורוד, קרם ופיסטוק.

מחיר: 3,990 ש"ח, להשיג ברשתות החשמל ובחנויות כלי הבית

מג'ימיקסר. צילום: יח"צ

מאיר אדוני עושה את זה עם ארקוסטיל

ארקוסטיל משיקה סדרת כלים חדשה ומגוונת בשם Arcosteel Adoni. היא כוללת מקבץ סירים, מחבתות, לוחות חיתוך, מכתש ועלי וסדרת סכינים בגדלים שונים – הכל בחתימת ידו הנבונה של השף מאיר אדוני.

מחיר: 129-649 ש"ח, להשיג בחנויות ארקוסטיל קיטשן ובחנויות כלי הבית

מאיר אדוני לארקוסטיל. צילום: יח"צ

ברוויל מסחטה

מסחטת פירות קשים ועשב חיטה של המותג ברוויל שתעזור לכם לשמור על תזונה טובה ונכונה. למסחטה מנוע שקט.

מחיר: 2,890 ש"ח, להשיג ברשתות החשמל ובחנויות כלי הבית

מסחטת ברוייל
מסחטת ברוייל
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!