Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

טיים אאוט
טיים אאוט

galshmu

מה לעשות היום? (6.1)

זה לא רביעי של מה בכך: ביקור בתערוכת "אני והסלפי שלי" והצצה ראשונה לשיתוף הפעולה האולטרה-מסקרן של עדי אולמנסקי ונגה ארז

עדי אולמנסקי. צילום דויד פרל
עדי אולמנסקי. צילום דויד פרל
5 בינואר 2016

תערוכת "אני והסלפי שלי"

כישרון לסלפי מבוזבז? חדלו להשקיע משאבים באינסטרגם ועברו לחלל של הגדולים באמת. תערוכת "אני והסלפי שלי" במוזיאון תל אביב היא התגשמות החלומות של האלטר אגו שלכם; חומרים פרושים לרווחה והמוני מבקרים חיים שכל מטרתם היא להביט בדאק-פייס הכי מקורי בחדר. טירוף חושים.לפרטים נוספים.

[tmwdfpad]

עדי אולמנסקי ונגה ארז בדרום

אנחנו לא מרבים לעשות את זה, אבל המחבל מדיזנגוף נתן לנו בוסט: צאו מהעיר ותדרימו עד באר שבע. מלבד צמרמורות של קור בעמוד השדרה, תקבלו הצצה ראשונה לשיתוף הפעולה האולטרה-מסקרן של עדי אולמנסקי ונגה ארז.הנה טיזינג. והנהכל הפרטים.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!