Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מה רואים הלילה: ג'ן זי מנסים להפיל את כל השאר, היכונו למלחמה

אז זה סקיבידי טוילט?. "The Z-Suite". צילום: מתוך פרסומת הסופרבול לסדרה
אז זה סקיבידי טוילט?. "The Z-Suite". צילום: מתוך פרסומת הסופרבול לסדרה

כל מי שעובד עם בני דור הטיקטוק חושש מהרגע הזה, אז הסיטקום החדש של רשת הסטרימינג טובי החליט להגשים את הסיוט של בני דור ה-X ולהפוך משרד פרסום ניו יורקי לזירת קרב בין דורי שיכריע סופית מי צריך להשתלט על העתיד שלנו. שיהיה בהצלחה לכולם

9 בפברואר 2025

חילופי דורות הם לא דבר נעים. כשדור הבומרים (האמיתי, לא החברים בני ה-34 שלכם) התחיל להשתלט על עמדות מפתח בהנהגת העולם והובלת התרבות, הדורות שלפניהם קראו להם היפים וטענו שהם הורסים את העולם. בדיעבד הם קצת צדקו, אבל זה לא שני דור ה-X היו אהובים על אלו שלפניהם, וכשדור ה-Y נחת הוא גם היה שנוא ברובו על האקסים. אבל דור ה-Z, על תרבות הטיקטוק וממים לא הגיוניים ותוכן קצר וצעקני שלהם, הוא כנראה אחד הדורות הכי שנואים על קודמיהם – וגם הדור שהכי מפחדים ממנו, לפעמים מאותן הסיבות.

>>20 שנה חיפשנו אתכן: 20 המסעדות ובתי הקפה שהכי מצאתם בגוגל

שירות הסטרימינג מבוסס הפרסומות טובי רותם את הקרב הבן דורי הזה לסיטקום עם פוטנציאל מעניין מאוד: מנכ"לית של משרד פרסום ניו יורקי (לורן גרהאם, "בנות גילמור" לעד) מתקשה להתמודד עם הפיכתם של דור ה-Z לכוח צרכני משמעותי, ולא ממש מדברת בשפתם המטופשת. וזו בדיוק הסיבה שהיא מפוטרת, ולתפקיד החשוב והמלחיץ נכנסת מי שהיתה אחראית על הסושאל של המשרד, בת הג'ן זי קריסקה (מדיסון שאמאוון, "שחור כזה"). המנכ"לית המפוטרת מקימה, כמובן, משרד פרסום מתחרה, ומלחמת הדורות מגיעה לחזית הפרסום.

קומדיית מקום העבודה הזו פחות או יותר לקחה רעיון שמופיע בערך בכל סיטקום, והרחיבה אותו לרעיון שלם לסדרה – קרב בין חברי המשרד המבוגרים שחושבים שהם יודעים על הצעירים יותר טוב מעצמם, לבין המשרד הצעיר והמגניב שבבירור לא יודע מה לעשות, ולא בטוח שיש לו חשק לעשות בכלל, דברו איתו שוב בשלוש. גרהאם הנפלאה מככבת, הנושא טרנדי וחמוד ואפילו צחקקנו מלפחות בדיחה אחת בטריילר, אז יש פוטנציאל לקרב בין דורי באמת מתבקש. יאללה, תכריעו מי לוקח ובואו נסיים עם זה. אה נו, המסקנה תהיה שאנחנו צריכים לעבוד ביחד ושלכל צד יש יתרונות וחיסרונות? נו טוב, לפחות נצחק קצת בדרך.
"The Z-Suite", שני פרקים ראשונים עכשיו ב-Tubi

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!