Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מה רואים הלילה: סדרת המופת חזרה לעונה חדשה. תנו לה לבשל

מתחממים מחדש. "הדוב". צילום: יח"צ דיסני
מתחממים מחדש. "הדוב". צילום: יח"צ דיסני

שני הדברים האהובים עלינו הם אוכל וטלוויזיה, וכשהם משתלבים באופן מושלם כמו ב"הדוב" של FX, שעונתה הרביעית עלתה היום לדיסני+, לא פלא שיוצאת יצירה מושלמת. והערב אנחנו מתרגשים לקראת בינג' שנרצה למתוח כמה שיותר, אבל בטח נטרוף בביס אחד

26 ביוני 2025

כשאנחנו אוהבים סדרה, אנחנו אוהבים אותה עד הסוף. ובכל הנוגע ל"הדוב", אנחנו מרגישים שאנחנו אוהבים אותה במיוחד. הגענו אליה עוד לפני ההייפ בעיקר כי אהבנו את ליפ ב"חסרי בושה" וכי קומדיה על סנדוויצ'יה קטנה שמכינה כריך אחד בשיקגו נשמעה לנו כמו כיף חיים. יא אלוהים, לא היה לנו מושג לאיזה רכבת הרים רגשית, טלוויזיונית, מעוררת תיאבון, מרגשת, שוברת ומרפאת נכנסו. אם העונה הראשונה היתה חלום, השנייה היתה הגשמתו, ואז פחות או יותר כל העולם גילה שלקרוא ל"הדוב" קומדיה זה הפאנץ הכי מצחיק שיש. והיו גם מי שהספיקו להתאכזב מהעונה השלישית, אבל אנחנו ליקקנו את כל האצבעות וחיכינו לעוד. היום זה הגיע, המנה שהיא עונה רביעית עלתה היום לשירות דיסני+, ובאנו רעבים.

>>מה חדש בדיסני: 6 סדרות שוות וסרט שבטח תרצו לראות בחודש יולי https://timeout.co.il/%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a0%d7%99-%d7%99%d7%95%d7%9c%d7%99-2025/

לטובת מי שחי מתחת לאדמה מאז 2022 ולא שמע עליה, נספר ש"הדוב" מתמקדת בדמותו של השף כרמן "כרמי" ברצאטו (ג'רמי אלן-ווייט הלוהט), שף צעיר ועטור פרסים שחוזר לשכונת הולדתו בשיקגו כדי להציל את המסעדה הכושלת של אחיו שנפטר. כל זה אפילו לא מרמז קלות על פצצת היופי והכיף ש"הדוב" הופכת להיות מהרגע הראשון, בזכות אנסמבל עשיר ונפלא של שחקני משנה בדמויות עגולות ומצוינות, תוך שדרמה, טרגדיה, קומדיה ורגעים שנראים כמעט דוקומנטריים משמשים בערבוביה נהדרת שהיא כמו ארוחת גורמה לנשמה.

העונה הרביעית שומרת על ערפל מתבקש לקראת העלילה, ומתפקדת כהמשך ישיר של עונה 3 שהיתה כמעט ללא התקדמות עלילתית, כך שהדברים שבמוקד המתח עדיין עומדים בעינים – להחזיק ולשפר את המסעדה, להתמודד אחד עם השני, להתמודד עם עצמם ועם מבקרי אוכל אכזריים ושאיפה לשלמות. גם ככה אנחנו לא פה בשביל העלילה, אלא בשביל הקסם שקורה כשהרעש של הסרוויס הולם בראשו של כרמי. והאמת היא שאנחנו כל כך מתרגשים לקראת שובה של המסעדה הטובה ביותר על המסך עד שהרמנו פרויקט שלם של כתבות לכבודה – זה מתחיל עם כתבות עלהמסעדות הכי טובות בשיקגו https://timeout.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%a2%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%98%d7%95%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%92%d7%95/ועלהמסעדות המקומיות שהופיעו בסדרה https://timeout.co.il/%d7%94%d7%93%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%a1%d7%a2%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%92%d7%95-%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a0%d7%99/, אבל זו רק ההתחלה. צפו להפתעות שף בסופ"ש, ושיהיה בתיאבון.
"הדוב", עונה 4, עכשיו בדיסני+

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה! https://shop.timeout.co.il/timeout_special/?utm_source=website&utm_medium=popup