מהו היום בשבוע בו לא תמצאו טכנאי מזגנים פנוי?

מהו היום הכי גרוע שבו יכול להתקלקל לכם המזגן? והאם יש משמעות לכך שהקריאה שלכם "דחופה"? ומה בכל זאת אפשר לעשות עד שמגיע הטכנאי? התשובות בפנים

מזגן מקולקל. אילוסטרציה: שאטרסטוק
מזגן מקולקל. אילוסטרציה: שאטרסטוק
3 בספטמבר 2017

חודש ספטמבר הגיע, קולקציית הסתיו של COS נמצאת בחנויות, מתחיל להחשיך מוקדם יותר, אבל למזגנים של ארץ ישראל זה לא משנה. מכשירי החשמל הנאמנים שלנו ממשיכים לעבוד בכל המרץ ומכיוון שכך, גם להתקלקל לא מעט. למקרה ששאלתם את עצמכם מהו היום הנורא ביותר להיתקל במזגן מקולקל שייאלץ את זימונו של טכנאי המזגנים, וודאי תשמחו לדעת שיש אפליקציה מסוימת שבדקה את הנתונים וכעת מפרסמת אותם לציבור בכדי להעלות את קרנה ואת המודעות אליה. (או שלא, למקרה שאתם מתעבים את המכורים למזגן ורוצים לשים קץ לדיקטטורת המזגנים).

היום בו מתבצעות 32% מכלל הקריאות לאורך השבוע לטכנאי מזגנים, קרי היום העמוס ביותר שיחייב אתכם להמתין מיוזעים הכי הרבה זמן לטכנאי – הוא יום ראשון, כך עולה מנתוני אפליקציית "אקספרס" המשמשת להזמנת בעלי מקצוע.

לפי מידע נוסף שנאגר על ידי אותה אפליקציה ממש, יום חמישי נושף בעורפו של יום ראשון עם 26% מהקריאות, ביום שני מתבעות 14% מהקריאות, ביום שלישי 12% מהקריאות וביום שישי 6% מהקריאות. כמו כן, רובן המוחלט של הקריאות מוגדרות כ"דחופות ביותר" כי אין לנו סבלנות לחכות, אבל מה חדש. קחו בחשבון שלאף טכנאי לא איכפת שזה דחוף ושתכלס נדפקתם עד שהוא יגיע לחלץ.

אגב, האפליקציה מתהדרת בכך שהיא מאגדת תחתיה מקצוענים בלבד, אבל לנו יש טיפ של מקצועניים אמיתיים (וגם אפליקציה שווה פי אלף) והוא שאם אתם גרים בדירה שכורה – כדאי לקרוא לטכנאי מזגנים לפני שיש גל חום – מהסיבה הפשוטה שזה על חשבון בעל הבית ושירות שלחלוטין מגיע לכם. עוד טיפ שימושי – לא למהר לקבוע שמדובר שחוסר של גז, כי לפעמים המנוע פשוט לא עובד כמו שצריך. הדברים לעיל נכתבו בדם וביזע של חברי מערכת TimeOut שחוו על בשרם קשיים במיזוג ואלו הן מסקנותיהם. נקנח בטיפ אחרון – אם מרטיבים את תנוכי האזניים ועומדים מול המאוורר, הקירור יעיל פי כמה. אין בעד מה.

[interaction id="59abdabe10b9cdab1f1c93c7"]