מלך הקסטות: Cookeez מייצרים את קינוח הגלידה הנוסטלגי המושלם

איך הופכים גלידה לאטרקטיבית בחורף? מפיצים סביבה ריח מדהים

COOKEEZ. צילום: שי בן אפרים
COOKEEZ. צילום: שי בן אפרים
8 בפברואר 2015

בעוד שבקיץ האפשרות לצנן את האווירה תכניס לא מעט אנשים להתרעננות קרירה בגלידריה – בחורף התל אביבי, קלוש ככל שיהיה, הקרייבינג לקריר הזה מת. שובלי ניחוח עשויים לגרור בחזרה את הקהל אל ויטרינה שבה יוצגו הררי פורנוגרפיה של משהו שמנתי ומתוק; אלא שלגלידה – נפלאה ככל שתהיה – אין ריח. כאן נכנס לתמונה הרעיון המבריק שהגו שלושת יוצרי הקוקיז.

למכור קסטה זה בסך הכל קונספט די עתיק, שלא לומר עבש, אבל בלב קוקיז מוצב תנור שבו נאפים להם בחמימות 15 סוגי עוגיות, והוא מפזר ניחוחות עזים של שוקולד צ'יפס, חמאה וקרמל בחלקים נרחבים של רחוב דיזנגוף. עוברי אורח תמימים צועדים מסוממים בעקבותיו פנימה והופכים לקהל שבוי. תוסיפו את קיר האושר הוורוד, שמי שמעלה צילום לידו לאינסטוש מקבל גלידה חינם, ואת העובדה שאפשר גם סתם להיכנס לנשנוש עוגייה בלבד ולצאת בנזק קליל של 5 ₪ – והנה פרק בשיווק שצריך ללמד בבתי הספר למינהל עסקים. (18 ש"ח לשתי עוגיות וגלידה ביניהן).

Cookeez. דיזנגוף 116, 5245496־03

פתוח כל יום  11:00-01:00

 

[tmwdfpad]