מסעדה אסייתית חדשה לקבוצת השאפה

המסעדה, בניצוחה של השפית לילך רווה (לשעבר כתית), תיפתח במהלך ספטמבר בשוק הפשפשים ביפו

שאפה-בר, צילום: אינסטגרם amlass@
שאפה-בר, צילום: אינסטגרם amlass@
23 באוגוסט 2016

חברי קבוצת השאפה; שירה פטל, שירי אסא, יניב אשכנזי ואורי גוטליב, יפתחו מסעדה אסייתית ברחוב רבי נחמן צמוד לשאפה. השפית האחראית על המסעדה, שעדיין אין לה שם, היא לילך רווה שהייתה סו שף בכתית. רווה יצאה לאחרונה למסע השתלמויות בתאילנד, כולל התמחות במסעדת NAHM המופלאה של דיוויד תומפסון. השף התפעולי יהיה עמרי זקהיים (סורא מארה).

שאפה־בר, צילום: אינסטגרם amlass@
שאפה־בר, צילום: אינסטגרם amlass@

השותפים שכרו נכסים משני צידי סמטת נחמן שבשוק הפשפשים (בית מספר 3, וזה שבדיוק מולו), מתוך כוונה לאפשר ישיבה גם בתוך מבנה אינטימי ולא רק ברחוב עצמו. התפריט יהיה פרשנות אישית של רווה למטבח התאילנדי ולאוכל הרחוב התאילנדי ולא דווקא המנות המזוהות עם המטבח הזה אצלנו, של נודלס, פתאי ומנות קארי. כמו בכל העסקים של חבורת השאפה, רמת המחירים צפויה להיות בינונית.

אם לסמוך על היכולות שהפגינו חברי השאפה בר, הקיים מאז 2006, ליצור אנרגיות נכונות, וייב מדויק ואושר צרוף,  המסעדה האמורה להיפתח באמצע ספטמבר להרצה, עתידה להיות הכוכבת הקולינרית של הסתיו.

[tmwdfpad]