Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

במקום רפאל: ויקטור גלוגר פותח מסעדה במלון דן תל אביב

המסעדה החדשה תהיה לדברי גלוגר בראסרי מודרני. מסעדת קלואליס שפעלה במהלך 16 שנה ברמת גן תיסגר

ויקטור גלוגר (צילום יח"צ)
ויקטור גלוגר (צילום יח"צ)

אחרי חודשים של ניחושים לגבי זהות המסעדן אשר יקח על עצמו את החלל הענק שבו שכנה מסעדת רפאלשנסגרה באפריל האחרון, הודיע הבוקר השף ויקטור גלוגר, מבעלי מסעדת קלואליס ברמת גן, כי הוא מתעתד לפתוח במקום מסעדה חדשה שאותה הוא מגדיר ״בראסרי מודרני״.

פטיפורים של רפאל. הם כבר לא ישובו. צילום: ירון ברנר
פטיפורים של רפאל. הם כבר לא ישובו. צילום: ירון ברנר

הקונספט שגובש מדבר על מקום בילוי קולינרי שמח ועכשווי. בחלל החמארה של רפאל יפעל גם בגרסת גלוגר בר עישון שיגיש מנות קטנות לצד מבחר של משקאות, קוקטיילים ויינות.את מסעדת קלואליס שפעלה ברמת גן במשך 16 השנה האחרונות והתמחתה בדגים ופירות ים יסגור גלוגר עם המעבר.

פאייה של קלואליס. אולי עוד נתראה במלון דן
פאייה של קלואליס. אולי עוד נתראה במלון דן

הבוקר, גלוגר נשמע עולץ לרגל המעבר לעיר.

ויקטור, מזל טוב על המעבר לתל אביב

״כשהגעתי לארץ העיר שקיבלה אותי היתה תל אביב. איך התגלגלתי לרמת גן אני לא יודע״.

המסעדה החדשה תהיה גרסה מעודכנת של קלואליס או משהו אחר?

המסעדה החדשה לא תהיה קלואליס, היא תהיה ויקטור גלוגר. אני עובד על קונספט שונה, אבל השפה תהיה השפה שלי. עם השנים הדברים השתנו גם אצלי, ואני רוצה לתת ביטוי לדברים שהתבשלו אצלי״.

גם כאן תהיה התמחות בדגים?

״זה הולך להיות בראסרי מודרני, שיש בו הכל. זו לא תהיה מסעדת דגים. יהיו דברים שאני אוהב לאכול, בלי קיטלוג של דגים״.

אז לא יהיה יותר איפה לאכול לובסטרים טריים בגוש דן?

״לא אמרתי את זה.״

קלואליס פעלה 16 שנה, קשה להיפרד?

״אני בסך הכל עובר דירה, אני נוסטלגי ברמות על אבל מסתכל הלאה״.

קלואליס: תיסגר אחרי 16 שנה
קלואליס: תיסגר אחרי 16 שנה
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!