מסעדות פתוחות: סדנאות שתייה

ז'אז'ו בר יין. צילום: בועז לביא
ז'אז'ו בר יין. צילום: בועז לביא
23 בפברואר 2016

ויקי כריסטינה

שף רגב רחמני

סדנת יינות וטאפאס באווירה קטלונית

מסעדת "ויקי כריסטינה", השואבת את השראתה מהמטבח הספרדי והקטלוני, מזמינה אתכם  לסדנת בישול טאפאס קלאסיים המלווה בטעימת יינות. המטבח הספרדי- קטלוני הוא אחד המטבחים שיותר מותאמים לחיך הים-תיכונית הישראלית שלנו – מטבח של ים, של אקלים חם, שמביא רעננות ושמחה. במהלך הסדנה יכינו האורחים מנות טאפאס קלאסיות: קרם חצילים ואספרגוס על הפלאנצ'ה, ופאייה קלאסית של פירות ים. לאורך כל הסדנה, המשתתפים ייהנו ממנות טאפאס מתוך התפריט, מקינוחים, וכמובן הרבה יין.

 

יחזקאל קויפמן 2, מתחם התחנה

רביעיֿחמישי (9.3ֿ10.3) 17:00

מחיר: 250 ש"ח

[tobutton text="%22%u05DC%u05D4%u05D6%u05DE%u05E0%u05EA%20%u05DB%u05E8%u05D8%u05D9%u05E1%u05D9%u05DD%22" link="%22http%3A//open-restaurants.co.il/%25D7%25A1%25D7%2593%25D7%25A0%25D7%25AA-%25D7%2599%25D7%2599%25D7%25A0%25D7%2595%25D7%25AA-%25D7%2595%25D7%2598%25D7%2590%25D7%25A4%25D7%2590%25D7%25A1-%25D7%2591%25D7%2590%25D7%2595%25D7%2595%25D7%2599%25D7%25A8%25D7%2594-%25D7%25A7%25D7%2598%25D7%259C%25D7%2595%25D7%25A0%25D7%2599%25D7%25AA-2/%22" theme="red1" target="_blank" ]

 

כיצד מכינים בירה?

מי זה ג'יי סי ג'יקובסן, ומהי המורשת הבלתי מתפשרת שלו?

סיור במבשלת הבירה קרלברג, הכוללת נסיעה לאשקלון, ארוחת גבינות והרבה בירה על הבר במרכז המבקרים. בסיור תיכנסו אל מאחורי הקלעים של תהליך הכנת הבירה החל מחומרי הגלם הטבעיים ועד למוצר מוגמר.

חמישי (10.3), 17:30

תחנת הרכבת ארלוזרוב

מחיר:  50 ש"ח

[tobutton text="%22%u05DC%u05D4%u05D6%u05DE%u05E0%u05EA%20%u05DB%u05E8%u05D8%u05D9%u05E1%u05D9%u05DD%22" link="%22http%3A//open-restaurants.co.il/%25D7%259B%25D7%2599%25D7%25A6%25D7%2593-%25D7%259E%25D7%259B%25D7%2599%25D7%25A0%25D7%2599%25D7%259D-%25D7%2591%25D7%2599%25D7%25A8%25D7%2594/%22" theme="red1" target="_blank" ]

קפליקס

אופיר בן הרוש

היכרות עם עולם הקפה התל אביבי

עד כמה אתם באמת מכירים את הקפה שפוגש אתכם כל בוקר? במהלך הסדנה נעמיק את הידע וההבנה בקפה דרך דגש על ריח, מראה, מגע וטעם. נלמד על ההבדלים המדהימים בין סוגי התערובות והחד-זניים ונבין מדוע חד-זני נהיה כל כך טרנדי בעולם בשנים האחרונות, נחקור את התערובות של "Cafelix", נחוש את ההבדלים בין אופני החליטה השונים של הקפה בבית, נעקוב אחר מקור הקפה ותנועתו בעולם כולל מדינות גידול טיפוסיות ונסיים בהסבר מדעי על קפאין והכמויות שלו בכל משקה.

 

מרחביה 6

רביעי (9.3) 18:00

מחיר: 50 ש"ח

[tobutton text="%22%u05DC%u05D4%u05D6%u05DE%u05E0%u05EA%20%u05DB%u05E8%u05D8%u05D9%u05E1%u05D9%u05DD%22" link="%22http%3A//open-restaurants.co.il/%25D7%2594%25D7%2599%25D7%259B%25D7%25A8%25D7%2595%25D7%25AA-%25D7%25A2%25D7%259D-%25D7%25A2%25D7%2595%25D7%259C%25D7%259D-%25D7%2594%25D7%25A7%25D7%25A4%25D7%2594-%25D7%2594%25D7%25AA%25D7%259C-%25D7%2590%25D7%2591%25D7%2599%25D7%2591%25D7%2599/%22" theme="red1" target="_blank" ]

 

קפליקס. צילום: יולי גורודינסקי
קפליקס. צילום: יולי גורודינסקי

 

 

ז'אז'ו בר יין

שני מעוז זיתוני

יין ובירה והאוכל שביניהם

בהיכל היין המפואר ביותר בתל אביב, ז'אז'ו, תתקיים סדנה מרתקת על השילוב בין יין ובירה לעולם הקולינארי. סומלייה מוכשר ידריך את המשתתפים באופן חוויתי על התחושות והטעמים שמעוררים סוגי היינות והבירות, וכיצד למזג אותם אל תוך ארוחה מלאת תשוקה. כל זאת בליווי המנות המשובחות מהמטבח של ז'אז'ו.

דוד אלעזר 27, שרונה

שישי (11.3) 12:00

מחיר: 240 ש"ח

[tobutton text="%22%u05DC%u05D4%u05D6%u05DE%u05E0%u05EA%20%u05DB%u05E8%u05D8%u05D9%u05E1%u05D9%u05DD%22" link="%22http%3A//open-restaurants.co.il/tickets/%22" theme="red1" target="_blank" ]