Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

משבצת לוהטת

הכירו את המשבצת, בר חדש בפינת הרחובות דוד המלך ואבן גבירול

המשבצת. צילום: גוני ריסקין
המשבצת. צילום: גוני ריסקין
25 במרץ 2014

עמית אפשטיין הוא שחקן בהבימה ותיאטרון באר שבע. לפני כחודש הוא הבין שפאב זה עסק משלים לתיאטרון, ולא רק כלכלית. ההסעה של תיאטרון באר שבע עוצרת בכיכר רבין וכל השחקנים יורדים מההסעה ומיד מחפשים מקום לסגור בו את הערב, מה שמאפשר לאפשטיין להרגיש מארח. שותף נוסף במשבצת הוא השחקן מאור שוויצר, שהצטלם לאחרונה לסדרה "שחקן זר" והוא גם זה שבנה את התפריט של הבר. ויש הסבר: "לפני שלמדתי משחק עבדתי כנער טבחים במסעדות, כך שזאת הייתה הבחירה שלא עשיתי", מסביר שוויצר.

בתפריט מנות כמו קוביות סלק בלבנה עם פיסטוקים (24 ש"ח), סנדוויץ' רוסטביף עם ביצת עין (36 ש"ח) ולחם פראנה עם קורנביף (36 ש"ח). אפשטיין מתחייב על מחירים סבירים למשקאות: חצי ליטר בירה טובורג מהחבית 28 ש"ח/ שליש 24 ש"ח/ ויש גם כוס של 200 מ"ל המכונה קטנצ'יק ב־17 ש"ח. בשבועיים שבהם הבר פועל מי שהתברג לתוך המשבצת הם אנשי הברנז'ה של תעשיית הטלוויזיה והמוזיקה, מה שאומר שבמשבצות בסופו של דבר משתבצים אנשים בעלי קווים משותפים.

אפשטיין, תפסתם את המשבצת?

"המשבצת הוא פאב שכונתי באווירה משוחררת. מקום כזה שכל סוגי האנשים מוצאים בו את המשבצת שלהם. בחוץ יושבים אלה שרוצים לעשות מינגלינג ולדבר, בפנים המוזיקה חזקה והאור מעומעם ובליינים של השעות המאוחרות ימצאו את עצמם".

לפאב המשבצת

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!