בוחרים נתח טרי ומשובח (ההמלצות בפנים), קוצצים בסכין או טוחנים, מתבלים בעדינות וצולים. עכשיו אפשר להשקיע גם בתוספות מרשימות
1 במרץ 2022
5 מנות | 10 דקות | קל | כשר | בשר
>>לטיפים נוספים להכנת המבורגר של מתן אברהמס באתר השולחן
חשוב להתחיל בהכנות כמה שעות לפני ההגשה, ההמבורגר צריך לנוח כחמש שעות לפני הצלייה.
החומריםטבלת מידות ומשקלות
הטבה בלעדית לקוראי טיים אאוט: קבלו 12% הנחה(!) על תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"
לסלסת אבוקדו:
לפטריות פורטבלו בגריל:
למריחה:

מתן אברהמס (צילום דן פרץ)
אופן ההכנה
מכינים את הסלסה
1
מערבבים את כל החומרים בקערה.
מכינים את ההמבורגר
2
מערבבים את כל החומרים בידיים.
3
יוצרים קציצות של 200 גרם כל אחת, ומניחים במקרר כ-5 שעות.
4
מחממים גריל.
מכינים את הפטריות
5
מורחים שמן זית על הפטריות ומפזרים מעט שום, תימין, מלח ופלפל.
6
צולים על גריל פחמים או על הגריל כדקה וחצי מכל צד.
7
צולים על הגריל כדקה וחצי עד שתיים מכל צד. מעבירים את ההמבורגר למקום מעט פחות חם על פני הגריל, וממשיכים לצלות עד למידת העשייה הרצויה.
8
מניחים את הסלסה והפטריות על ההמבורגר ומגישים.
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
