Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

כמו בהדסון: מתכון להמבורגר קלאסי של מתן אברהמס

כי צ'דר צריך להיות. המבורגר חוק וצ'דר, הדסון (צילום: דן פרץ)
כי צ'דר צריך להיות. המבורגר חוק וצ'דר, הדסון (צילום: דן פרץ)

בוחרים נתח טרי ומשובח (ההמלצות בפנים), קוצצים בסכין או טוחנים, מתבלים בעדינות וצולים. עכשיו אפשר להשקיע גם בתוספות מרשימות

1 במרץ 2022

5 מנות | 10 דקות | קל | כשר | בשר

>>לטיפים נוספים להכנת המבורגר של מתן אברהמס באתר השולחן

חשוב להתחיל בהכנות כמה שעות לפני ההגשה, ההמבורגר צריך לנוח כחמש שעות לפני הצלייה.

לסלסת אבוקדו:

לפטריות פורטבלו בגריל:

למריחה:

מתן אברהמס (צילום דן פרץ)
מתן אברהמס (צילום דן פרץ)

אופן ההכנה

מכינים את הסלסה

1

מערבבים את כל החומרים בקערה.

מכינים את ההמבורגר

2

מערבבים את כל החומרים בידיים.

3

יוצרים קציצות של 200 גרם כל אחת, ומניחים במקרר כ-5 שעות.

4

מחממים גריל.

מכינים את הפטריות

5

מורחים שמן זית על הפטריות ומפזרים מעט שום, תימין, מלח ופלפל.

6

צולים על גריל פחמים או על הגריל כדקה וחצי מכל צד.

7

צולים על הגריל כדקה וחצי עד שתיים מכל צד. מעבירים את ההמבורגר למקום מעט פחות חם על פני הגריל, וממשיכים לצלות עד למידת העשייה הרצויה.

8

מניחים את הסלסה והפטריות על ההמבורגר ומגישים.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!