מתכון למוס אננס וקוקוס

במצב רוח טרופי? הכנסו למטבח והכינו מוס אננס וקוקוס שיצנן לכם את הקיץ

מאת שף קונדיטור יורם ממן, הדר סיטי טאואר

המצרכים:

  • 3 חלמונים
  • 100 גר' אבקת סוכר
  • 250 מ"ל חלב קוקוס
  • 15 גר' ג'לטין
  • 200 גר' אננס
  • 200 גר' שמנת מוקצפת קלות
  • 3־4 רצועות קוקוס

 

אופן ההכנה:

מרתיחים את חלב הקוקוס. מוסיפים ג'לטין, מערבבים היטב בשביל שלא יהיו גושים, מצננים. מקציפים שמנת עד למצב של חצי הקצפה. טוחנים את האננס במעבד מזון. מקציפים את החלמונים יחד עם אבקת הסוכר. בתנועות קיפול מחברים את כל החומרים יחד לתערובת חלקה. מוזגים לכוסות גבוהות ומקשטים ברצועות קוקוס.

אפשר לקשט בחופן עלי כותרת של ורדים.