מתכון לסלט אינטיאס עם פומלה
קיץ צבעוני: מתכון פשוט ומהיר לסלט אינטיאס עם ליים

מאת: שף ויטל סיני, צ'רלי צ'ק פויינט
המצרכים (ל-4 מנות):
- 1 פומלה
- 400 גר' פילה אינטיאס (או כל דג לבן טרי אחר)
- 2 יח' ליים/לימון
- 1 צרור כוסברה (או פטרוזיליה)
- 4 כפות שמן שומשום
- 4 כפות שמן זית
- מלח, פלפל
- 1 צנונית אבטיח או צנונית רגילה
אופן ההכנה:
מנקים את הפומלה ומפוררים את הפלחים לחתיכות הכי קטנות שאפשר מבלי לפגוע בפרי. חותכים את פילה האינטיאס לקוביות שוות של 1*1 ס"מ. מפרידים את עלי הכוסברה מהגבעולים. פורסים את הצנונית לפרוסות דקות כמעט שקופות על גבי מנדולינה ומשרים במי קרח. מרכיבים את הסלט: מערבבים את כל החומרים למעט הכוסברה והצנונית ונותנים לדג להיכבש מעט במיץ הלימון. סמוך להגשה מוסיפים את הכוסברה הטרייה והצנונית. מתקנים תיבול ומגישים.
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו