Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מתכון לקציצות דגים ברוטב חריימה

מנה עם טעם של בית חם: קציצות דגים ברוטב של חריימה

קציצות דגים ברוב חריימה
קציצות דגים ברוב חריימה

המצרכים (ל-4 סועדים):

לקציצות:

  • 1/2 ק"ג דג טחון (פילה מוסר ים, פילה בקלה, פילה קרפיון)
  • 1 בצל קצוץ
  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה
  • 5 שיני שום כתושות
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט כמון
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית פפריקה אדומה

לרוטב:

  • 2 כפות שום טרי כתוש
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • 1 כף קימל טחון
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 1/2 כוס שמן

אופן ההכנה:

להכנת הרוטב: מערבבים בקערה את השום עם הפפריקה, הקימל ורסק העגבניות. מחממים את השמן בסיר ומסירים מהאש. מערבבים את תערובת התבלינים עם השמן החם. מחזירים לאש נמוכה ומוסיפים בהדרגה כשתי כוסות מים לקבלת הסמיכות הרצויה. מבשלים כעשר דקות.

להכנת הקציצות: מערבבים היטב את כל המרכיבים. מכינים קציצות ומכניסים בעדינות לרוטב. מבשלים כעשר דקות על אש נמוכה, בסיר לא מכוסה, מבלי לגעת בקציצות כדי לשמור על שלמותן. מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות. מומלץ להגיש עם לחם טרי.

מתוך ספר הדגים של סהר רפאל, שף מסעדת כרמים ומסעדת כדיתא

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!