Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מתכון לקרפצ'יו פילה בקר

מתכון פשוט וקל לקרפצ'יו פילה בקר עם עלי רוקט

באדיבות מוטי חי מרשת האטליז הבשרים של זלמן

המצרכים (ל-4 סועדים):

  • 400 גרם פילה דפוק לדפים דקים (אפשר לבקש מהקצב)
  • מעט שמן זית
  • מעט חומץ בלסמי
  • חופן עלי רוקט קצוץ דק
  • קמצוץ מלח ים

אופן ההכנה:

מוציאים את הבשר מהמקפיא כחצי שעה לפני ההכנה. מסדרים את דפי הפילה על צלחת שטוחה. מטפטפים מספר טיפות שמן זית, ומורחים בעדינות. חוזרים על אותו התהליך בדיוק עם הבלסמי. מניחים במרכז הצלחת עלי רוקט וערמה קטנה של מלח ים, ומגישים.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!