מתכון לקרפצ'יו פילה בקר
מתכון פשוט וקל לקרפצ'יו פילה בקר עם עלי רוקט

12 בינואר 2015
באדיבות מוטי חי מרשת האטליז הבשרים של זלמן
המצרכים (ל-4 סועדים):
- 400 גרם פילה דפוק לדפים דקים (אפשר לבקש מהקצב)
- מעט שמן זית
- מעט חומץ בלסמי
- חופן עלי רוקט קצוץ דק
- קמצוץ מלח ים
אופן ההכנה:
מוציאים את הבשר מהמקפיא כחצי שעה לפני ההכנה. מסדרים את דפי הפילה על צלחת שטוחה. מטפטפים מספר טיפות שמן זית, ומורחים בעדינות. חוזרים על אותו התהליך בדיוק עם הבלסמי. מניחים במרכז הצלחת עלי רוקט וערמה קטנה של מלח ים, ומגישים.
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו