חריף, לפי המסורת: פאד קפאו מו של בית תאילנדי
פרוסות דקות של בשר צלוי מונחות על תלולית אורז לבן וביצת עין מעל – המקבילה האסייתית לסטייק אנד אגז האמריקאי
4 מנות | 10 דקות | קל | לא כשר | אוכל תאילנדי
>>למתכונים תאים נוספים באתר השולחן
להבדיל מרוב המאכלים התאילנדיים, המוגשים למרכז השולחן, זו מוגשת בצלחות אישיות ומספקת לסועד את כל אבות המזון בכל ביס. את המנה מגישים עם סטיקי רייס.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
הטבה לקוראי טיים אאוט: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים ווק או מחבת רחבה עם שמן ומטגנים שום, פלפלים חריפים, בצלים ובזיליקום דקה-שתיים עד שריחות השום מתחילים לעלות.
2
מוסיפים פרוסות בשר ומטגנים 6-5 דקות להזהבה עדינה. מוסיפים סויה ומתבלים במלח.
3
בינתיים מטגנים ביצי עין במחבת נוספת עם שמן.
4
מניחים בצלחת אישית תלולית סטיקי רייס ועליה עורמים את הבשר והירקות. מניחים ביצת עין למעלה ומגישים מיד.