נתח בקר שלם, שאחרי שעות של בישול בריבת עגבניות מתפרק ברכות לרצועות דקות ועסיסיות. אפשר עם לחם - וגם בלי | למתכון המלא
5 באפריל 2022
12-10 מנות | 2:30 שעות | קל | לא כשר | בשר
>>למתכונים אמריקאים נוספים באתר השולחן
אפשר להניח על תבשיל שעועית, להוסיף לסלט, להכניס לתוך סנדוויץ’ או פשוט לפרק עם הידיים ולזלול. הצטיידו בסיר כבד שמתאים גם לכיריים וגם לתנור. בארה”ב משתמשים בנתח המכונה brisket , המקביל פחות או יותר לנתח חזה (פאלדה) שלנו.
החומריםטבלת מידות ומשקלות
הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"
לבשר
לריבת עגבניות
אפשר להניח על תבשיל שעועית, להוסיף לסלט, להכניס לתוך סנדוויץ’ או פשוט לפרק עם הידיים ולזלול. הצטיידו בסיר כבד שמתאים גם לכיריים וגם לתנור. בארה”ב משתמשים בנתח המכונה brisket , המקביל פחות או יותר לנתח חזה (פאלדה) שלנו.

מתן אברהמס (צילום דן פרץ)
החומריםטבלת מידות ומשקלות
הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"
לבשר
לריבת עגבניות
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
