נתח בריסקט בריבת עגבניות ובייקון של מתן אברהמס (הדסון)

Pulled Brisket בריבת עגבניות ובייקון של מתן אברהמס | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
Pulled Brisket בריבת עגבניות ובייקון של מתן אברהמס | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

נתח בקר שלם, שאחרי שעות של בישול בריבת עגבניות מתפרק ברכות לרצועות דקות ועסיסיות. אפשר עם לחם - וגם בלי | למתכון המלא

12-10 מנות | 2:30 שעות | קל | לא כשר | בשר

>>למתכונים אמריקאים נוספים באתר השולחן

אפשר להניח על תבשיל שעועית, להוסיף לסלט, להכניס לתוך סנדוויץ’ או פשוט לפרק עם הידיים ולזלול. הצטיידו בסיר כבד שמתאים גם לכיריים וגם לתנור. בארה”ב משתמשים בנתח המכונה brisket , המקביל פחות או יותר לנתח חזה (פאלדה) שלנו.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

לבשר

לריבת עגבניות

אפשר להניח על תבשיל שעועית, להוסיף לסלט, להכניס לתוך סנדוויץ’ או פשוט לפרק עם הידיים ולזלול. הצטיידו בסיר כבד שמתאים גם לכיריים וגם לתנור. בארה”ב משתמשים בנתח המכונה brisket , המקביל פחות או יותר לנתח חזה (פאלדה) שלנו.

מתן אברהמס (צילום דן פרץ)
מתן אברהמס (צילום דן פרץ)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

לבשר

לריבת עגבניות