Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

תחרות ל-AMPM: סבן אילבן מגיעה לעיר בקיץ הבא

חנות סבן אילבן בהונג קונג. צילום: shutterstock
חנות סבן אילבן בהונג קונג. צילום: shutterstock

רשת חנויות הנוחות האמריקאית צפויה לפתוח עשרות סניפים בפריסה ארצית כשהראשונים יהיו כאן אצלנו בעיר. לפי דיווחים: לא תפתח בשבת. האם המחירים יהיו שווים? האם החנות תהיה קרובה יותר לדירה שלנו מאשר זו של AMPM? המון שאלות

12 באוקטובר 2021

האם שלטון ה(כמעט) יחיד של רשת AMPM בעיר צפוי להתערער בקרוב? יומוני הכלכלה מדווחים הבוקר (ג') כי רשת חנויות הנוחות האמריקאית סבן אילבן (7ELEVEN) בדרכה אלינו.

חנויות הנוחות הללו הפכו כבר לסימן היכר בתרבות האמריקאית והרבה מעבר אליה. לרשת סניפים רבים ברחבי העולם, ובקרוב כפי הנראה גם אצלנו. מי שאחראית להבאתה לארץ היא חברת אלקטרה שלפי הדיווחים תקים עשרות חנויות בפריסה ארצית.

החנויות הרשונות של הרשת, איך לא, צפויות להיפתח כאן אצלנו בעיר כבר במהלך הקיץ הבא. לפי דיווח בכלכליסט, הרשת שמתגאה בשעות הפתיחה הגמישות שלה לא תהיה פתוחה בשבת. לא נכחיש: זה מעט מבאס.

חנות סבן אילבן במלזיה. צילום: shutterstock
חנות סבן אילבן במלזיה. צילום: shutterstock
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!