סופר וומן: דושי לייטרסדורף מדלאל פותחת מקום חדש לסופרפוד

"סופרפוד בוטיק", שייפתח במאי ברחוב מרמורק, ימכור מוצרים על טהרת ה־Clean Eating. לייטרסדורף: "אני נרגשת לצאת את גבולות נווה צדק בפעם הראשונה זה עשר שנים"

סופר פוד אבל בוטיק סטייל. צילום: shutterstock
סופר פוד אבל בוטיק סטייל. צילום: shutterstock
9 במרץ 2017

דושי לייטרסדורף, הבעלים והיזמית של מסעדת דלאל ודלאל הקונדיטוריה בנווה צדק, פותחת מקום חדש ברחוב מרמורק בתל אביב, מול רחבת הבימה. המקום, שייפתח בשיתוף המומחית לתזונה טבעית, אביבית כהן, ייקרא "סופרפוד בוטיק" ויהיה על טהרת ה־Clean Eating – כלומר, אוכל נקי, שלא נעשתה עליו שום מניפולציה של עיבוד, חימום, חומרים משמרים/מייצבים וצבעי מאכל (ירקות, פירות, קטניות, שקדים, אגוזים ואבקות סופר פוד).

הפעם בלי קרואסון חמאה. דושי לייטרסדורף (צילום: אביב חופי)
הפעם בלי קרואסון חמאה. דושי לייטרסדורף (צילום: אביב חופי)

 

המקום הקטן והבוטיקי, שייפתח ככל הנראה במאי וששטחו כ־40 מ"ר, יפעל בשיטת "גראב אנד גו" – לחטוף במקום או לקחת לדרך/הביתה. כל המוצרים שיימכרו בו – מוזלי, סלטים, כריכים, ראפים ועוד – יהיו ארוזים בכלים מתכלים וידידותיים לסביבה כמו קופסאות, צנצנות או בקבוקים.

זאת הפעם הראשונה זה עשר שנים שלייטרסדורף יוצאת את גבולות נווה צדק. "אני מאוד נרגשת", היא מאשרת את הפרטים. "הרעיון הוא לאפשר גם לאנשים כמונו, שאוהבים לאכול ואוכלים הכל, אבל רוצים לנהל אורח חיים בריא יותר, לחיות קצת יותר טוב ולאזן מדי פעם עם ארוחות נקיות".

קלין פוד, נחכה בסבלנות. צילום: shutterstock
קלין פוד, נחכה בסבלנות. צילום: shutterstock

 

סופרפוד בוטיק