סטמפה מסקרנת: מעדנייה שהיא גם אספרסו בר איטלקי

מעדנייה חדשה בשם סטמפה מציעה קפה, נקניקים וגבינות שתצטרכו רק להחליט אם לצרוך בישיבה או לארוז. למזכרת תוכלו לקחת הביתה מבחר פסטות, ריזוטו ושמני זית

מעדניית סטמפה (צילום: אנטולי מיכאלו)
מעדניית סטמפה (צילום: אנטולי מיכאלו)
9 במאי 2016

מעדנייה־אספרסו בר איטלקי. זה מה שהחליטו השף יובל ליטמנוביץ' (אקס מנהל המטבח של בינדלה והבראסרי) ואלעד חן (שניהל את כתית) לפתוח. השניים חברו לדניאל חן – אחיו של אלעד ואיש חיי לילה – והקימו מקום משלהם.

מעדניית סטמפה (צילום: אנטולי מיכאלו)
מעדניית סטמפה (צילום: אנטולי מיכאלו)

הפרמטרים המנחים היו שהמקום יהיה סגור בשבתות ושיהיה בו אוכל מובחר שאפשר יהיה לאכול במקום וגם לקחת הביתה. הם ערכו מסע קולינרי באיטליה, וכעת מציעים קפה שעשוי במכונת אספרסו רגילה או במכונה ידנית מיוחדת בלחץ נמוך מבוקר (5־10 ש"ח לכל סוגי הקפה, כולל הקר), וגם נקניקים ארטיזנליים וגבינות שניתן לאכול במקום בכריך או בצלחת. הביתה תוכלו לקחת מבחר של פסטות, ריזוטו ושמני זית. הכריכים במקום מכילים קורנביף, ברוסט בקר, אווז, ארטישוק בגריל, כמהין או גבינה מפיימונטה (22־32 ש"ח), והם עובדים היטב עם כוס של יין איטלקי (15־29 ש"ח) ולימונצ'לו (15 ש"ח לבקבוקון אישי).

סטמפה, קפלן 4 תל אביב, ראשון־חמישי 7:00־24:00, שישי 7:00־16:00, 03-5629562