Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

סלט ירקות שורש של סהר רפאל ממסעדת כרמים

ז'וליינים פריכים של ירקות שורש, גרגירי רימון ורוקט בוויניגרט הדרים יוצרים סלט קראנצ'י שכולם אוהבים

סלט ירקות שורש של סהר רפאל ממסעדת כרמים. צילום: יח"צ
סלט ירקות שורש של סהר רפאל ממסעדת כרמים. צילום: יח"צ

שימו לב שהמתכון מפיק שתי מנות, הכפילו כמויות לפי הצורך.

החומרים (ל- 2 מנות):

לרוטב:
1/4 כוס (60 מ"ל) שמן זית
1/2 כוס (125 מ"ל) מיץ תפוזים
2 כפות דבש
כף מיץ לימון
עלעלים מענף תימין
מלח
פלפל שחור גרוס
לסלט:
1 גזר, קלוף, שטוף וחתוך לז'וליינים
1 קולרבי, קלוף, שטוף וחתוך לז'וליינים
1 שורש פטרוזיליה, קלוף, שטוף וחתוך לז'וליינים
1 שורש סלרי, קלוף, שטוף וחתוך לז'וליינים
3 צנוניות, שטופות וחתוכות לז'וליינים
1 רימון קטן, מפורק לגרגירים
חופן עלי רוקט, שטופים

וגם: עוגת הדבש המופלאה של קפה קדוש

אופן ההכנה:

1.מכינים את הרוטב:מניחים את כל מרכיבי הרוטב בקערת ערבוב וטורפים היטב במטרף ידני עד לאיחוד. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
2. שמים את כל הירקות החתוכים לז'וליינים, גרגירי הרימון והרוקט בקערת הגשה נאה. יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים מיד.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!