יצאו השוקה: סנדוויץ' השוק המושלם של רוברט קלוגר

לרגל השקת מהדורת גבינות סימפוניה במרקם שמנת 5% בטעמי תבליני שוק - שלחנו שלושה אנשים מעולם הקולינאריה לשווקים האהובים עליהם, כדי ללקט את המצרכים הכי טריים במטרה ליצור את סנדוויץ׳ השוק המושלם. אנחנו עדיין מלקקים את האצבעות. הפעם: השף רוברט קלוגר

22 בפברואר 2017

תוכן ממומן | סימפוניה

רוברט קלוגר

השף של סרווסריה

סימפוניה 5% פלפל 4 העונות
שוק הכרמל

“הסנדוויץ׳ שלי מחבר בין ירושלים לתל אביב. נולדתי וגדלתי בירושלים, ובגיל 13 עברתי עם המשפחה לתל אביב. עד היום אני גר מטר משוק הכרמל ועושה בו את כל הקניות. כשטעמתי את הגבינה בפעם הראשונה שמתי לב לכך שהחריפות שלה תשתלב מעולה עם דג. אני אוהב מאוד דגים אז זו הייתה בחירה מתבקשת. מצאתי באחת המאפיות בייגלה ירושלמי כמו שאני זוכר מהילדות, והכנסתי לתוכו מקרל מעושן מדוכן הדגים שאני הכי אוהב. קליתי פלפל שושקה שיש לו טעם מתקתק שממתן קצת את החריפות והוספתי זיתים ירוקים ושחורים, בצל ירוק ופרוסות צנון. סנדוויץ׳ כזה סוגר לי פינות: הוא מתאים לבוקר ולערב 
ויש בו הכל מהכל, גם מבחינת ערכים תזונתיים – סידן בגבינה, אומגה 3 
בדג וּויטמינים בירק. היופי שלו הוא בפשטות שלו והוא מתאים לכל אחד. 
אפילו הבן שלי בן ה־8 אמר שטעים לו“.

רוברט קלוגר. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: אינה גוטמן
רוברט קלוגר. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: אינה גוטמן
רוברט קלוגר. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: אינה גוטמן
רוברט קלוגר. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: אינה גוטמן

[tmwdfpad]קראו עוד:
סנדוויץ' השוק המושלם של סטייליסטית המזון אינה גוטמן
סנדוויץ' השוק המושלם של בעלת הבלוג "מלכת המטבח" יונית צוקרמן

שוק הכרמל. צילום: אנטולי מיכאלו
שוק הכרמל. צילום: אנטולי מיכאלו
רוברט קלוגר. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: אינה גוטמן
רוברט קלוגר. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: אינה גוטמן
רוברט קלוגר. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: אינה גוטמן
רוברט קלוגר. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: אינה גוטמן
הסנדוויץ' של רוברט קלוגר. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: אינה גוטמן
הסנדוויץ' של רוברט קלוגר. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: אינה גוטמן