יא חביבי: כן, עומר אדם באמת פתח חשבון טוויטר, אלוהים יודע למה

עומר אדם וציפור אנונימית. צילום מסך: מתוך עמוד הטוויטר @therealomeradam
עומר אדם וציפור אנונימית. צילום מסך: מתוך עמוד הטוויטר @therealomeradam

ריאיונות הוא לא נותן, אבל יש מצב שיפנק בריטוויט - הזמר המצליח עומר אדם פתח חשבון טוויטר חדש, או כמו שציוץ הבכורה שלו אומר: "שמעתי שעושים פה מסיבה בלעדיי (-;". האימוג'י הקורץ במקור. למה? ובכן... אין לנו שום מושג

קודם כל, ולפני שתשאלו – כן, בדקנו. זה באמת הוא. וי כחול והכל. עומר אדם פתח חשבון טוויטר. הזמר הפופולרי השיק היום חשבון טוויטר רשמי, כולל וי כחול והכל, עם ציוץ מעט קרינג'י הכולל ציטוט מ-"מהפכה של שמחה" (הלהיט שיצר עם ליאור נרקיס), עיבוד פוטושופ בינוני של אחת מהתמונות שבהן צולם בדובאי לצד הציפור של טוויטר (בתמונה המקורית הוא צולם עם בז), אימוג'י קורץ והשאלה הנדושה שכל פעוט-טוויטר שואל – "אז אחרי מי אתם מציעים לעקוב?".

האירוע הקטן והכביכול זניח הזה מפתיע בעיקר בשל ההימנעות העיקשת של אדם מריאיונות ושיתוף פעולה עם כלי תקשורת, מה שהופך כל ציוץ שלו – מטאפורית ומילולית – לאירוע, כך שמסקרן מאוד לראות איך אדם ינצל את אפיק התקשורת המילולי באופן מובהק. מעבר לכך, ואולי אף יותר, עולה השאלה למה לעומר אדם (או יותר נכון, לצוות שלו) חשוב לפתוח חשבון ברשת חברתית שנחשבת למקום שמיועד בעיקר לעיתונאים, פוליטיקאים, אנשי ברנז'ה וכמה צייצניות מין. אנחנו ממש מקווים שהוא לא שם עבור האחרונות.

החשבון החדש, בכל מקרה, עוקב נכון לעכשיו רק אחרי 8 חשבונות – אילן מאסק, באזפיד, שחקן ברצלונה סרג'י רוברטו, לוחם ה-MMA קונור מקגרגור, זמר הרגאטון ניקי ג'אם, הזמר הצרפתי קנז'י ג'יראק, חבר ישראלי שחי באמירה בשם שלום סבג וחשבון הטוויטר של פרוייקט ה-NFT המצליח בעולם, Bored Ape, מה שאולי מהווה רמז בכל הנוגע למטרותיו בטוויטר. עכשיו רק נותר לגלות איך יתמודד עם תגובות מצד קהילת הטוויטר הצינית. אנחנו מהמרים שהוא יסתדר מצוין עם אהובנו, מתן חלק.