מאסטר שף

רון חולדאי קפץ לביקור בסדנה של לאון אלקלעי ולמד איך להכין פיצה כמו שצריך. נראה טעים

רון חולדאי במסעדות מבפנים. צילום: תומר פולטין
רון חולדאי במסעדות מבפנים. צילום: תומר פולטין
27 בפברואר 2014

לסדנת הכנת הפיצות שנערכה במסגרת אירועי "מסעדות מבפנים" הגיע ראש העירייה בכבודו ובעצמו. חולדאי, שהתגלה כתלמיד חרוץ למדי, למד משף לאון אלקלעי איך להכין את הבצק המיוחד של טוני וספה, וגילה מה ההיגיון שעומד מאחורי הרכבת התוספות שעל הפיצה. התוצאה, חייבים להודות, נראית לא רע בכלל.

מכינים את הבצק. צילום: תומר פולטין
מכינים את הבצק. צילום: תומר פולטין

אירועי "מסעדות מבפנים" מתקיימים השבוע (26.2-1.3) בתל אביב. במסגרת הפרויקט המסעדות הטובות בעיר פותחות את הדלתות לסדנאות, מפגשים ובישולים עם השפים המובילים.

לכל הסדנאות והמפגשים

אפשר גם חתיכה? צילום: תומר פולטין
אפשר גם חתיכה? צילום: תומר פולטין