תוצרת תל אביב: דנסינג קאמל

כנראה שזו לא באמת עיר אם אין בה מבשלת בירה

דנסינג קאמל
דנסינג קאמל

שום דבר בחלל התעשייתי בפינת רחוב המסגר לא מגלה שכאן מייצרים בירה מצוינת. דייוויד כהן, ברומאסטר אמריקאי, עשה עלייה עם אג'נדה והביא לישראל את הקונספט של מבשלת בוטיק כמו שאפשר למצוא בניו יורק, בבוסטון ובערים מתוקנות אחרות. בפאב שליד המבשלה ובסניף בפלורנטין נמזגים טעמים בייצור סדיר בסגנון האף ווייט בלגי, סטאוט ועוד. בחגים ובאירועים מיוחדים כהן מתפרע ומבשל הפתעות, למשל בירה עם צ'ילי או בירת חיטה בטעם אתרוג לכבוד סוכות. בלילות ירח מלא הם מייצרים בירה שנקראת “גולם", על שם הגולם מפראג שהיה מפלצת בעצמו, והיא מפלצתית כי יש בה 10.5 אחוזי אלכוהול – חצי כוס ומתחילים לדבר יפנית שוטפת.

התעשייה 12, 6242783־03, dancingcamel.com