תוצרת תל אביב: עדי ניסני

הכלים הכי יפים במסעדות הגורמה בעיר מגיעים מהסטודיו הקטן בכיכר השעון

צלחת של עדי ניסני. צילום: בן יוסטר
צלחת של עדי ניסני. צילום: בן יוסטר

לא פעם קורה שהסועדים ברפאל, במול ים או במזללה של מאיר אדוני מתפעלים מהצלחות המוגשות לשולחנם. כלומר, מהצלחות עצמן, לא רק ממה שמונח בתוכן. האחראית לכך היא עדי ניסני, בוגרת המחלקה לעיצוב קרמי בבצלאל ולימודי עיצוב באקדמיה של חוף הזהב באוסטרליה. ניסני מפתחת, מתאימה קונספטואלית ויוצרת כלי אוכל בעבודת יד למסעדות יוקרה, לשפים פרטיים ולשירותי קייטרינג עילית. בתיאום מראש היא פותחת את שערי הסטודיו שלה בכיכר השעון ביפו גם ללקוחות פרטיים, מוכרת כלי אוכל מהמלאי המוצג ומקבלת הזמנות לייצור. המחירים נעים בין 30 ל־ 3,000 ש"ח.

כיכר השעון, יפו, בתיאום מראש: 7986107־054