Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

עלה ירוק: במסעדת משק ברזילי

סלט מונבטים טבעוני, משק ברזילי. צילום: דניאל לילה
סלט מונבטים טבעוני, משק ברזילי. צילום: דניאל לילה
3 בפברואר 2015

סדנת בישול טבעונית שתתמקד בבישול בריא וטעים. בסדנה ילמדו המשתתפים להכין מנות כמו ממרחים טבעוניים (גבינת קשיו וממרח שעועית), בישול בדגנים מלאים, חלבון מהצומח וקרמבל תותים. כמו כן יוסברו טכניקות חדשות לשימוש בטופו, בשמן קוקוס כתחליף בחמאה ובתחליפי חלב שונים לשתייה חמה ולקינוחים. הסדנה תסתיים בארוחה טבעונית משובחת שאותה נכין ביחד.

מנחות: שפית המסעדה שני בנאי ומרב ברזילי

נקודת מפגש: משק ברזילי, אחד העם 6 תל אביב יפו

טלפון: 5166329־03

יום חמישי 12/3, 17:00-20:00

מספר משתתפים: 15

עלות: 280 ש"ח

כמה מילים על משק ברזילי:

משק ברזילי היא מסעדה טבעונית צמחונית שנמצאת היום בלב תל אביב. המסעדה החלה את דרכה במשק חקלאי במושב ירקונה בשנת 2002. מרב ברזילי, נכדתם של מייסדי המשק, הקימה את המסעדה וממשיכה לנהל אותה גם כיום בתל אביב ולפתח את המטבח הטבעוני צמחוני האיכותי שייסדה.

לאתר:http://www.meshekbarzilay.co.il

בפייסבוק: משק ברזילי

להזמנת מקום כהה

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!