ילדים והורים מבשלים בכיף!

אם אתם רוצים סוף סוף לדעת "מה חשוב לאוכל ומה נכון לאכול", כדאי שתצטרפו יחד עם ילדכם לסדנה חוויתית שתלמד אתכם את הסוד וכיצד להכין הכל בקלות

סדנאות להורים ולילדים ב"לגעת באוכל". צילום: יח"צ
סדנאות להורים ולילדים ב"לגעת באוכל". צילום: יח"צ

לגעת באוכל היא רשת חנויות ואקדמיה קולינרית לבישול, אפיה ואירוח שמבקשת להוביל תרבות קולינרית על ידי ריכוז "סל" מוצרים וידע בתחום. במסגרת הרשת מתקיימות סדנאות שונות המיועדות לקהלים שונים.

בסדנה להורים ולילדים שלגעת באוכל מציעה כעת, ילמדו המשתתפים "מה חשוב לאכול" ולא פחות חשוב "מה נכון לאכול" ואיך אפשר להכין בקלות שפע של מאכלים שילדים אוהבים לאכול.

בסדנה תלמדו להכין, בין היתר: פסטה פטוצ'יני בעבודת יד בשני צבעים וברטבים שונים: שמנת פטריות ורוטב נפוליטני, סלט 2 כרובים צבעוניים, קרפ עם מגוון קרמים וגלידה ביתית מפנקת ועוד.

מתי? יום ד', 5 במרץ, ב-17:30 בסניף רעננה | יום ב', 24 במרץ ב-17:30 בסניף ראשון לציון

עלות למשתתף: 150 שקל, לפרטים והרשמה: 1-700-70-1000

*ההרשמה מראש ומספר המקומות מוגבל

'לגעת באוכל' מוקד מידע: 1-700-70-1000 על הסניפים, הסדנאות והקורסים

www.tfood.co.il