פופ־אפ קינוחים חדש לאושיות האינסטגרם אלון שבו ונטלי לוין

מילפיי במגוון טעמים, טארטלטים צבעוניים ועוגות שכבות הם רק חלק מהקינוחים שתמצאו בפופ אפ של נטלי לוין (עוגיו.נט) ואלון שבו שיפתח ליומיים בלבד בסוף החודש. "כולם שאלו מתי אנחנו מוציאים את הקינוחים מהאינסטגרם, הגיע הזמן"

פופ אפ הקינוחים Happiness, צילום: נטלי לוין
פופ אפ הקינוחים Happiness, צילום: נטלי לוין
14 בספטמבר 2016

אם אפשר היה להמיר לשקלים את כמות הלייקים שמקבלים אלון שבו ונטלי לוין בחשבונות האינסטגרם שלהם, הם כבר מזמן היו פותחים רשת פטיסרי ארצית. שבו (14.5 אלף עוקבים) הוא שף קונדיטור צעיר (26) במסעדת חדר אוכל ומעביר סדנאות פטיסרי בבולטהאופ ובמיזם קיטשן רנדוו. לוין (33.2 אלף עוקבים) היא בעלת הבלוג עוגיו.נט ואחת משתי מחברות "הספר המתוק" שעמד במשך חצי שנה בראש רשימת רבי המכר של ספרי הבישול.

לא ברור איך נצליח לבחור. פופ אפ הקינוחים Happiness, צילום: נטלי לוין
לא ברור איך נצליח לבחור. פופ אפ הקינוחים Happiness, צילום: נטלי לוין

השניים, שהכירו דרך האינסטגרם, החליטו להיפגש לפני שנה וחצי לצורך יצירה משותפת. "בהתחלה נפגשנו סתם בשביל הכיף, אבל עם הזמן שמנו לב שיש לנו מכנה משותף ברור מאוד: שנינו אוהבים קינוחים אלגנטיים שמזכירים פטיסרי צרפתי", מספר שבו. "במפגש האחרון החלטנו שבמקום לזרוק או להעביר את מה שהכנו, נזמין אנשים לטעום ולשמוע מה דעתם".

מילפיי במגוון טעמים. פופ אפ הקינוחים Happiness, צילום: נטלי לוין
מילפיי במגוון טעמים. פופ אפ הקינוחים Happiness, צילום: נטלי לוין

השניים הזמינו מקבץ חברים, חלקם בלוגרים מובילים, שהעלו את החגיגה המתוקה לרשת. התגובות שהתקבלו בעקבות האירוע המצומצם הוליד אירוע פופ אפ. "למה אתם לא מוכרים, איך אפשר לטעום את זה, ולמה אתם לא עושים אירוע לקהל הרחב היו השאלות שקיבלנו בכל פלטפורמה אפשרית", מספרת לוין. "החלטנו להרים את הכפפה ולהקים פטיסרי שיעבוד במשך יומיים בתוך חנות שכולה לייף־סטייל ואלגנטיות (Edition בנווה צדק – נ"ר)".

עם כזה קלוז אפ אולי נצליח לטעום. פופ אפ הקינוחים Happiness, צילום: נטלי לוין
עם כזה קלוז אפ אולי נצליח לטעום. פופ אפ הקינוחים Happiness, צילום: נטלי לוין

בפופ אפ של אלון ונטלי, Happiness שמו, תמצאו טארטלטים עם פירות העונה, טארט ליים עם עגבניות ירוקות בהשראה של Clair Damon (שף קונדיטורית פריזאית שהשניים מחבבים במיוחד), מילפיי במספר גרסאות, קינוחי שוקולד, קינוחי כוסות, קינוחי ויטרינה, עוגות שכבות, עוגות מוס ועוד (25־35 ש"ח). "אנחנו רוצים שאנשים יטעמו יותר מקינוח אחד ולכן החלטנו שטווח המחירים לא יהיה גבוה", מסכם שבו. "זה יהיה פטיסרי צרפתי ברמה הגבוהה ביותר במחירים נגישים ביותר, בדיוק כמו שאנחנו מאמינים שצריך להיות".

פופ אפ הקינוחים של אלון שבו ונטלי לוין, שלוש 27 תל אביב (בחנות Edition), חמישי (29.9) 17:00־20:00, שישי (30.9) 10:00־14:00. לפרטים נוספים כנסו לאיוונט

[tmwdfpad]