פופ אנד פופ נפתחה בהשקעה של 30 מיליון שקל

יזמי המסעדה שעוצבה בידי ג׳ורג׳יו ארמני לא נותנים למגיפה לבלבל אותם: השבוע נפתחה המסעדה להרצה למקורבים והחל מהשבוע הבא תהיה פתוחה לקהל הרחב

POP & POPE (צילום: אפיק גבאי)
POP & POPE (צילום: אפיק גבאי)

הפרוייקט הקולינרי השאפתני בעיר נפתח סוף סוף אחרי עיכובים רבים.

המסעדה הממוקמת בקומה ה-14 של מגדלי הארבעה בגשר מקורה המחבר בין הבניינים, נפתחה השבוע להרצה שקטה למקורבים כדי לבצע ניסוי כלים בטרם תיפתח לקהל הרחב.

לא פחות מ-30 מיליון שקל הושקעו בפתיחה של המקום המשתרע על פני 2,200 מ״ר וכולל גם מתחם אירועים שכבר החל לפעול, ומטבח מתוקתק שעליו הופקד השף שחף שבתאי (מינה טומיי, ניטאן תאי ועוד).

התפריט המחולק לאגפים לפי צורת האכילה – צ׳ופסטיקס, סכין, מזלג וכף מציע מנות כגון מאנדרה תירס (וון טון קונפי ברווז, ברביקיו בזיל, תירס קוקוס ופולנטת אגוזי לוז – 61 ש״ח), סביצ׳ה קולומביאני (דניס, קוקוס, קפיר ליים, יוזו, פלפל פחמים, כוסברה, צ׳ילי ותפוצי׳פס – 62 ש״ח), טלה ברביקיו סיני (צלעות טלה בהויסין ג׳ינג׳ר, גראטן תפוח אדמה וגבינת ברי וטימין – 115 ש״ח), ועוד.

האחים צחי ועידו חג'ג', אילי נדל"ן ובעלי קבוצת חג'ג' אמרו בריאיון שערכנו עמם בדצמבר האחרון: "אנחנו רוצים לייצר את המקום הכי נחשק בתל אביב, שימצב אותה כבירה קולינרית. תכננו חלל בסגנון בינלאומי כמו ברים ומסעדות במגדלים בניו יורק ובמזרח אסיה".

View this post on Instagram

השקט שלפני הסערה. #PopAndPopeEvents

A post shared by POP & POPE (@pop.and.pope) on

הקורונה אמנם דחתה את הפתיחה שתוכננה למרץ אך את ההשקעה האסטרונומית בכל זאת יש לנסות ולהחזיר, ולכן חולק החלל העצום לאיזורים שבהם אפשר להושיב עד 20 סועדים בהתאם להנחיות.

לריאיון המלא עם הבעלים והשף שחף שבתאי