פילפלד ושרה קורי עשו שת"פ טי-שירטים ואנחנו רוצים את כולן

שניים מהאנשים שמעצבים את הלוק של תל אביב יצרו ביחד מהדורה מוגבלת של טי-שירטים בעיצוב משותף ובעבודת יד, ואתם יכולים להשיג את זה במסגרת פופ-אפ שנפתח בשינקין (ואחר כך באתר הנאה של פילפלד עצמו). אתם כבר יודעים שזה יהיה להיט
יש לנו חולשה לטי-שירטס. למי אין חולשה לטי-שירטס? אנשים שלא יודעים מה שמח בחיים. וזה נכון על אחת כמה וכמה כשמדובר בטי-שירטס עם הדפסים ששואבים מהאמנות העירונית. לכן, כששמענו על מכירת הפופ-אפ המשותפת של שניים מהכישרונות הלוהטים והבועטים בתל אביב, ידענו שאנחנו לא יכולות לשמור על כל הטוב הזה לעצמנו, בפופ-אפ שמתקיים רק במהלך השבוע הזה (9-14.3, ואחר כך באתר של פילפלד), ואנחנו רוצים את הכול.
>> רחוב שינקין חזר לעצמו. מיפינו את המקומות הכי טעימים לבקר בהם
פילפלד, אמן הרחוב הבינלאומי עם השפה הגרפית הכל כך מזוהה שמקשטת אינספור קירות וחולצות בעיר חבר לשרה קורי, מאסטרית הקעקועים שהפכה את המינימליזם לאייקון ומקשטת אינספור תושבים בעיר, ויצרו יחד קולקציית קפסולה בשיתוף המותג Chivas Regal כחלק מפרויקט שנקרא "I Rise, We Rise". התוצאה היא סדרת טי-שירטים בעיצוב משותף, בעבודת יד ובמהדורה מוגבלת. הצבעים הם שחור, לבן וחול; העיצובים חדים, נקיים ועם טוויסט של אמנות רחוב מינימליסטית; המחירים לא בשמיים (180-200 ש"ח), במיוחד אם לוקחים בחשבון שמדובר בטי-שירטס שהן למעשה אמנות מקורית וייחודית החתומים על ידי שניים מהשמות החמים בסצנה.
המכירה מתקיימת בחלל הפופ-אפ המתחלף בשינקין 30, וזה קורה בשבוע הזה בלבד. ובזמן שאתם שם, כדאי לבדוק גם את Courage, מותג בגדי הספורט המעוצבים של שירה קרבט – המציע טופים, טייצים ואוברולים בגזרות מחמיאות ובדים סופר נעימים. הכול בסגנון מונוכרומטי, או את התכשיטים של Nuni, מבית המעצבת נועה לקס – מותג שמציע תכשיטים בעבודת יד, המשלבים השראות מהטבע עם אלגנטיות מודרנית ומדויקת. המחירים: 150-500 ש"ח, והסטייל? ללא תאריך תפוגה. את החולצות תוכלו גם לתפוס באתר של פילפלד, אבל עדיין שווה למהר לפני שכל העיר תלבש אותם.
פופ-אפ פילפלד ושרה קורי, א'-ה' (9-14.3), 11:00-19:00, שינקין 30