ניצוץ של איכות: מנות הדגל התל אביביות שאתם צריכים לטעום

לרגל תחרות פרסי האוכל, Time Out ו- Ferrarelle מזמינים אתכם למסע בין המסעדות הטובות בתל אביב, שם ידאגו לכם לחווית אירוח נוצצת במיוחד. בהזמנת אחת ממנות הדגל של המסעדה, המלצר ישמח לשדרג לכם את הארוחה והחוויה הקולינרית עם בקבוק איכותי של Ferrarelle

משייה. צילום: דני גולן
משייה. צילום: דני גולן
16 בנובמבר 2017

תוכן שיווקי

יפו תל אביב

כתובת: יגאל אלון 98 תל אביב

טלפון: 6249249 -03

שעות פעילות: 12:00־23:30

ניוקי סרטנים

כרשה צלויה בטאבון, חמאה חומה ופירורי חלה מתובלים

לצד בקבוק פררלה 330 מ"ל – 106 ש"ח

לצד בקבוק פררלה 750 מ"ל – 117 ש"ח

יפו ת"א. צילום: דני גולן
יפו ת"א. צילום: דני גולן

 

משייה

כתובת: מנדלי מוכר ספרים 5 תל אביב

טלפון: 7500999 -03

שעות פעילות: ראשון־חמישי 10:00־11:00, 12:30־15:30, 18:30־22:30 שישי 11:00־15:00, 18:00־22:30. שבת 12:00־15:30, 18:30־22:30

סשימי טונה

סשימי טונה אדומה, סלט חיטה, כוסברה ופילה תפוז.

משייה. צילום: דני גולן
משייה. צילום: דני גולן

בית תאילנדי

כתובת: בוגרשוב 8 תל אביב

טלפון: 5178568 -03

שעות פעילות: כל יום 12:00־23:00 (סגור ב־17:00־18:00)

פאד פריק פאו

סרטנים כחולים/פירות ים ברוטב פריק פאו (מחית שרימפס ותמרינדי), ביצה טרופה, פלפל אדום חריף, סלרי ובצל ירוק.

הבית התאילנדי. צילום: דני גולן
הבית התאילנדי. צילום: דני גולן

ניטאן תאי

כתובת: הארבעה 21 תל אביב

טלפון: 5600555 -03

שעות פעילות: כל יום 12:00־24:00

תאי רול

טונה, סלמון, פטריות מלך היער, רוטב שומשום אינדונזי.

לצד בקבוק פררלה 750 מ"ל – 108 ש"ח

ניטן תאי. צילום: דני גולן
ניטן תאי. צילום: דני גולן

TYO

כתובת: מונטיפיורי 7 תל אביב

טלפון: 9300333 -03

שעות פעילות: ראשון־חמישי 12:00־16:00, 18:00־אחרון הלקוחות, שישבת 12:00־אחרון הלקוחות

טונה פואגרה
נתחי כבד אווז צלויים על ניגירי של טונה וטוביקו שחור.

לצד בקבוק פררלה 750 מ"ל – 96 ש"ח

TYO. צילום: דני גולן
TYO. צילום: דני גולן

קוואטרו

כתובת: הארבעה 21 תל אביב

טלפון: 9191555 -03

שעות פעילות: ראשון־חמישי,שבת 12:00־16:00, 19:00־24:00 שישי 12:00־16:00, 18:30־24:00

מוסר טורטליני

דג ים, טורטליני כמהין, דוקסל פטריות ופונדו לימון.

לצד בקבוק פררלה 330 מ"ל – 148 ש"ח

קוואטרו. צילום: דני גולן
קוואטרו. צילום: דני גולן

 

הלנה

כתובת: נמל קיסריה, קיסריה

טלפון: 6101018 -04

שעות פעילות: כל יום 12:00־23:00

מוסר כבוש בסלק ועראק

מוגש על סלט עשבים, רימונים, שקדים קלויים וקרם חציל מעושן.

הלנה בנמל. צילום: דני גולן
הלנה בנמל. צילום: דני גולן

 

מל ומישל

כתובת: בן יהודה 155 ת"א

טלפון: 03-5293232

סלט פנצנלה

עגבניות מגי ופינטון עם קרעי מוצרלה, שאלוט חרוך בבלסמי וקרוטונים מתובלים באבקת עגבניות.

מל ומישל. צילום: דני גולן
מל ומישל. צילום: דני גולן

מוגש עם בקבוק פררלה 330 מ"ל

70 ש"ח

קאב קאם

כתובת: לינקולין 11, ת"א

טלפון: 03-6889960

פלה פריק תאי דאם

100 גרם פילה לוקוס מהים שלנו צלוי על הגריל עם רוטב פלפל שחור ו"לאודנג" לצד קריספי סקין ועלים ירוקים.

קאב קאם. צילום: דני גולן
קאב קאם. צילום: דני גולן

מוגש עם בקבוק פררלה 330 מ"ל

95 ש"ח

פרונטו

כתובת: הרצל 4 תל אביב

טלפון: 03-5660915

קלמרי בגריל

קלמרי בגריל חציל קלוי, צילי ירוק ואחו בלנקו.

פרונטו. צילום: דני גולן
פרונטו. צילום: דני גולן

מוגש עם בקבוק פררלה 330 מ"ל

95 ש"ח