סומלייה, קוקה-קולה, בבקשה: הקמפיין החדש של קוקה-קולה ישדרג לכם את השלוק

יין ובירה הם משקאות שזכו לעולם הגשה משלהם, לכל אחד הכוס שלו וצורת המזיגה המושלמת רק לו. גם למשקה הפופולרי קוקה-קולה מגיע. Perfect Serve, המהלך החדש של החברה האיקונית, כבר קורה ב־150 מסעדות בארץ. מה זה בכלל אומר ומה הוא כולל? אנחנו כאן עם התשובות

יש דרך מושלמת לשתות בה קוקה קולה. צילום: יח"צ
יש דרך מושלמת לשתות בה קוקה קולה. צילום: יח"צ
13 בנובמבר 2017

תוכן שיווקי | קוקה-קולה

העולם שותה קוקה-קולה כבר יותר מ־130 שנה. החל בהמצאתו באטלנטה שבארצות הברית בשנת 1886, דרך המצאת גרסאותיו דלות הקלוריות האהובות, דיאט קוקה-קולה וקוקה-קולה זירו, ב־1982 וב־2005 בהתאמה, ועד היום. כולנו שותים ונהנים ממנו, אך מתברר שכשמדובר בהגשה לצד מנות במסעדות יש דרך שתוביל אותנו להנאה גדולה עוד יותר.

מהלך ה־Perfect Serve בהובלת קוקה-קולה נועד לתרגם את מורשת השתייה המבוססת של המשקה לחוויית שתייה מושלמת. אחרי שסחף את עולם הקולינריה הבינלאומי, בקוקה-קולה ישראל עמלו על התרגום הישראלי למהלך. כ־150 נקודות בארץ, בהן רשת ג'פאניקה, רשת BBB, טאיזו, טייגר לילי ומקסיקנה, עברו הדרכה מפורטת על צורת ההגשה הנכונה של המשקה האהוב. כל מסעדה ורשת קיבלה ערכת הגשה – סט כלים מקצועי הכולל עזרי מזיגה, פותחנים, שמפניירות, מגבות בר וכוסות מיוחדות שמטרתן להעצים את חוויית השתייה.

ההגשה המושלמת, בכוס הקוקה קולה שלכם. צילום: יח"צ
ההגשה המושלמת, בכוס הקוקה קולה שלכם. צילום: יח"צ

הכוס החדשה היא כוס מיוחדת שפותחה בידי חברת קוקה-קולה העולמית, עם תחתית צרה, מבנה מעוגל ושפה רחבה. בסיסה הצר של הכוס מאפשר לשמור על הטמפרטורה האידיאלית של המשקה, ושפתו הרחבה שומרת על גיזוזו המקורי. המתכון של החברה לכוס הקוקה-קולה המושלמת הוא כוס קוקה-קולה מלאה בשני שליש קרח, פלח לימון טרי, ובקבוק קוקה-קולה בטמפרטורה של כ־3 מעלות.

הגעה כעת לאחת המסעדות השותפות למסע ה־Perfect Serve תלווה בהגשה מושלמת של קוקה קולה בידי מלצרים מתודרכים שיודעים מה הם עושים. עד כמה הם יודעים מה שהם עושים? ובכן, הם ככל הנראה יציעו למזוג לכם את המשקה בזווית מדויקת של 45 מעלות כדי לקבל את השילוב המושלם בין הגיזוז המקורי לטמפרטורה האופטימלית.

ככה עושים את זה בקוקה-קולה
ככה עושים את זה בקוקה-קולה