בר אוכל סיני ייפתח בחודש הבא בחלל של מסעדת דה באן
האחים קיצ'ס עומלים בימים אלה על פתיחת בר אוכל חדש שיחזיר את הכבוד לאגרול. חוץ מיין, קוקטיילים וסאקה, יהיו שם גם מנות מהמטבח הסיני בפרשנות אישית ובטעמים סיניים חזקים במיוחד
אחת התעלומות הכי מסתוריות של גרגרני העיר היא מה יפתחו האחים קיצ'ס במקום מסעדת דה באן שסגרו במפתיע אחרי שנים של עבודה אינטנסיבית. טה דם! השגנו את התשובה. למקום יקראו צ'יינה קלאב והוא יפתח בעוד כחודש. כמשתמע מהשם מדובר בבר אוכל סיני, אבל, הפתעה, צפויות פה גם נגיעות יפניות. האחים מספרים שהבר ייתן את הפרשנות האישית שלהם לאוכל סיני, כפי שטעמו אותו במסע קולינרי שערכו באסיה; סין, יפן וטיוואן כשסעדו בדוכני הרחוב ובמסעדות המשפחתיות.
https://www.instagram.com/p/BqZXd53BaVd/
להכנת המנות ישמשו חומרי גלם מקומיים עונתיים ואקזוטיים ובטעמים סינים חזקים במיוחד. התפריט עתיד לתת ייצוג הרבה יותר בולט לירקות מבשר ודגים, ולהיות נאמן לטעמים הסיניים אך לא למקור הסיני. בין המנות הצפויות: אגרול, ממש לא מז'אנר החמוץ מתוק, אלא כזה של חלקי פנים בתערובת תבלינים סצ'ואניים; וטרין לפת סין שיותקן במהדורת קולרובי ובגרסה טבעונית באידוי ארוך עם רוטב של צ'ילי חריף וכן מנה סצ'ואנית קלאסית של מאפו טופו ספייסי כנדרש. המחיר לעיקרית יגיע, כנראה, עד שמונים ש"ח למנה. כאמור, צ'ינה קלאב יתנהל כבר כולל יינות, קוקטיילים וסאקה.
למי שרוצה לעקוב אחרי תהליך ההקמה של הצ'יינה קלאב מציעים האחים קיצ'ס להציץ באינסטגרם שלהם: Chinaclub.tlv.
צ'יינה קלאב, הלל הזקן 18, תל אביב, פתיחה בעוד כחודש