צ'יפולינה: תשוקה אינסופית לאוכל

השם המדליק, המארחות הססגוניות, האוכל השמח ובעיקר מה שקורה כשכולם נפגשים בפעם הראשונה סביב השולחן. תכירו את צ'יפולינה, זוג מארחות שלא תשכחו

צ'יפולינה, ככה בנטורל. צילום: ניר ששון
צ'יפולינה, ככה בנטורל. צילום: ניר ששון

צ'יפולינה הוקמה מתוך תשוקה לאוכל, לאנשים ולמה שמחבר ביניהם. מאחורי השם עומדות אביה פרנס ולורן כזום, שפיות צעירות שעבדו בכמה מסעדות בתל אביב והחליטו לקחת את תחום הבישול והאירוח לפינה פרטית וחווייתית יותר. "אנחנו מאמינות שהשילוב בין האורחים שלנו לאוכל מוקפד יצור חוויה שתשאיר טעם של עוד" הן מספרות על סדרת האירועים שיצרו. "צ'יפולינה היא הגשמת חלום שמלווה אותנו שנים: יצירת אוכל ומפגשים מרגשים".

תפריט לדוגמא: לאבנה ביתית עם פיסטוקים, שקדים, לימונים ואריסה; טרטר דג ים עם חציל וסלסלה ירוקה; מנת פסטה טרייה ומפתיעה; סטייק עסיסי עם פולנטה פטריות וניחוח כמהין, ולקינוח: פנקוטה עם אגוזי מלך מקורמלים, גבינה כחולה ותותים.

[tobutton text="%22%u05DC%u05E2%u05DE%u05D5%u05D3%20%u05D4%u05D0%u05D9%u05E8%u05D5%u05D7%20%u05E9%u05DC%20%u05E6%27%u05D9%u05E4%u05D5%u05DC%u05D9%u05E0%u05D4%22" link="%22https%3A//www.eatwith.com/list/host/9185/%22" theme="orange1" target="_blank" ]

[tmwdfpad]