Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

פסטיבל צלילי שאנן הוא מסיבת מחווה למוזיקת הקסטות של שנות ה-80

לירון עמרם. צילום: שי פרנקו
לירון עמרם. צילום: שי פרנקו

רחוב הגר"א בשכונה יהפוך למדרחוב ללילה אחד ויארח הופעות של לירון עמרם והפנתרים (שיארחו בתורם את ישי לוי ואבנר גדסי), ריף כהן, צליל דנין ועוד. זוהי השנה השניה של הפסטיבל

28 בנובמבר 2022

אם הייתם באים לאנשי דוכני הקסטות של נווה שאנן בשנות ה-80 ואומרים להם שיום אחד, כעבור 40 שנה, הרבה אחרי שקסטות יפנו את מקומן ליוטיוב ולספוטיפיי, עיריית תל אביב-יפו תרים פסטיבל רחוב רשמי שכל כולו מחווה למוזיקה שלהם, הם היו אומרים ודאי "מה? איזה יוטיוב? מה זה? לך מפה, ילד, אתה מפריע ללקוחות". אבל ביום חמישי (1.12), החל מ-19:00, העירייה תעשה בדיוק את זה (לא את החלק של המסע בזמן): תהפוך את רחוב הגר"א למדרחוב ותקיים בו מסיבת רחוב שכל כולו מחווה למוזיקה המזרחית של פעם – והמוזיקה המזרחית של היום שפועלת רחוק מאוד מקיסריה.

בראש ההופעות החיות בפסטיבל צריך לציין קודם כל את לירון עמרם והפנתרים שיארחו את ישי לוי ואבנר גדסי ל"חגיגה של פאנק-רוקנרול-מזרחית" חוצת דורות ואת צליל דנין, שהאלבום החדש שלה "רעבה ועצבנית" מתקיים איפשהו על התפר בין היפ הופ לבלדות מזרחיות אפלות. גם ריף כהן תגיע עם המופע החדש שלה "חור בלב", שמערבב כהרגלה השפעות מכל הצדדים של הים התיכון – תורכי, מרוקאי, אלג'יראי, ישראלי ועוד ועוד. חוץ מזה יופיעו גם אודי צברי, עם "חאפלת מחווה לשנות ה-80" והרכב המוזיקה היוונית אותנטיקיס. לאורך כל הערב יתקלט בפסטיבל, כמובן, יבגני צ'רטקוב.

וכך זה נראה בפעם שעברה, כשלירון עמרם והפנתרים זכו לארח על הבמה את מרגול:

כל ההופעות, כאמור, יתקיימו על שתי במות לאורך רחוב הגר"א, שיהיה סגור לתנועה.
פסטיבל צלילי שאנן, רחוב הגר"א, חמישי (1.12) 19:00-23:55, כניסה חופשית
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!