Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

שקשוק נעים

בר שירה, זוכה תחרות המיקסולוגים של ישראל ומבעלי האימפריאל קוקטייל בר, חולק איתכם 6 מתכונים מנצחים לקוקטיילים. תתחילו לשקשק

זקאפה אולד פאשן. צילום: זיו שדה
זקאפה אולד פאשן. צילום: זיו שדה

מוסקו מיול

משקה שנולד בניו יורק והתחיל את שיגעון הוודקה בארצות הברית בשנות ה־50. באופן קלאסי הוא מוגש בכוס נחושת. מומלץ מאוד, לאו דווקא לרוסים.

החומרים:

  • 60 מ"ל וודקה קטל 1 (שירה: "יש לה טעם שמחמיא לג'ינג'ר. אפשר להחליף בסמירנוף שחור")
  • 15 מ"ל מיץ ליים סחוט
  • 5 מ"ל מי סוכר
  • השלמה בבירת ג'ינג'ר

אופן ההכנה:

מוזגים את כל המרכיבים לכוס ומקשטים בליים, נענע ומלפפון.

מוסקו מיול. צילום: זיו שדה
מוסקו מיול. צילום: זיו שדה

בזיל סמאש

קוקטייל מרענן, חמצמץ וכיפי. נעולים על מוחיטו? זה הזמן להתנסות בכיוונים חדשים.

החומרים:

  • חופן עלי בזיליקום טריים
  • 60 מ"ל טנקרי ג'ין (שירה: "יש לו ניחוחות חזקים של ערער שמתאימים בעשבוניות שלהם לטעמי הבזיליקום. אפשר להשתמש בביפיטר במקומו")
  • 30 מ"ל מיץ לימון סחוט
  • 20 מ"ל מי סוכר

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח ומשקשקים. מוזגים בסינון כפול לכוס נמוכה עם קרח.

בזיל סמאש. צילום: זיו שדה
בזיל סמאש. צילום: זיו שדה

ג'סמין

משקה מריר, יבש וחמצמץ שמדמה טעמים של אשכולית אפילו שאין בו טיפה ממנה. הופיע לראשונה בספר הקוקטיילים של הסאבוי משנות ה־20.

החומרים:

  • 30 מ"ל ג'ין טנקרי 10 (שירה: "אפשר גם ג'ין הנדריקס, אם לא מצליחים להשיג")
  • 30 מ"ל ליקר תפוזים קואנטרו
  • 15 מ"ל קמפרי
  • 25 מ"ל מיץ לימון סחוט

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח ומשקשקים. מוזגים לכוס עם רגל ומקשטים בקליפת לימון.

ג'סמין. צילום: זיו שדה
ג'סמין. צילום: זיו שדה

נגרוני

אפריטיף קלאסי, מריר־מתקתק, שנוצר באיטליה על ידי הרוזן קמילו נגרוני שביקש לחזק את קוקטייל האמריקנו שלו. טיפוס: שף לפני משמרת.

החומרים:

  • 30 מ"ל ג'ין טנקרי 10 (שירה: "יש לו ליבה הדרית שהולמת את הקמפרי וקליפות התפוז. אלטרנטיבה אפשרית: ג'ין הנדריקס")
  • 30 מ"ל קמפרי
  • 30 מ"ל אנטיקה פורמולה ורמוט (שירה: "ורמוט קצת כבד ועשיר מאוד בטעמים. אם חייבים להתפשר, הייתי הולך על צינזנו רוסו")

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים עם קרח בכוס ערבוב. מוזגים לכוס רגל מקוררת או לכוס נמוכה עם קרח ומקשטים בקליפת תפוז.

נגרוני. צילום: זיו שדה
נגרוני. צילום: זיו שדה

Luce Del Sole

קוקטייל טרופי, כיפי וקיצי מאוד שמזכיר קרטיב סולרו באופן מחשיד

החומרים:

  • 60 מ"ל רום לבן פמפרו (שירה: "אני מרשה גם בקרדי")
  • 30 מ"ל מיץ לימון סחוט
  • 30 מ"ל מיץ אננס
  • 30 מ"ל סירופ פסיפלורה
  • 20 מ"ל שמנת מתוקה
  • 15 מ"ל סירופ שקדים

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומשקשקים. מוזגים לכוס מלאה קרח כתוש ומקשטים בתפרחת נענע ומטריית נייר.

לוצ'ה דל סול. צילום: זיו שדה
לוצ'ה דל סול. צילום: זיו שדה

זקאפה אולד פשן

קוקטייל שבדרך כלל מכינים עם וויסקי, כאן בגרסה מעניינת עם רום. דרינק לקשוחים.

החומרים:

  • 60 מ"ל זקאפה סנטנריו (שירה: "רום לבן בסגנון ספרדי, עם טעמים שמזכירים קוניאק")
  • 10 מ"ל מי סוכר
  • 4 הזלפות תמצית אנגוסטורה ביטרס

אופן ההכנה:

מערבבים עם קרח בכוס ערבוב. מוזגים לכוס נמוכה עם קוביית קרח גדולה ומקשטים בקליפת תפוז.

זקאפה אולד פאשן. צילום: זיו שדה
זקאפה אולד פאשן. צילום: זיו שדה
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!