קפה ומאפה באזור מלון פולי האוס

מאפים ברמה פריזאית, תפריטים מתוצרת מקומית, קפה אולטימטיבי ואווירה שאין להשיג בשום עיר אחרת בעולם. נבחרת בתי הקפה שלנו ברדיוס המלון, תבטיח שיהיה לכם יום קסום
נורדיניו
מעדניה ובית קפה קטן סמוך למסעדת האם קפה נורדוי, עם מעט מקומות ישיבה על המדרכה. בתפריט כריכים מושחתים יותר ופחות, קפה איכותי וקינוחים בגדלים שנעים בין ביס מתוק לעוגות שלמות, כמו עוגת הגבינה של קפה נורדוי.
נחלת בנימין 27, 5 דקות הליכה.
>> לאתר
NOMENA
ברחוב אלנבי, שדווקא לא ידוע בפסטורליות והאלגנטיות היתרה שלו, נפתח בית הקפה Nomena כמובלעת של אסתטיקה בין כל הבנייה, השיפוצים וההריסות. עם שם שנלקח מהפילוסופיה של קאנט, עיצוב מוקפד של אלברט אסקולה (כן, בן הזוג של), וקפה קר במחיר משוגע של רק 16 ש״ח, מדובר בלהיט.
אלנבי 54, 5 דקות הליכה.
>> לאתר
ביצ'יקלטה
עוד בימים שרחוב נחלת בנימין בתל אביב היה משכנן של חנויות הבדים בלבד, הביצ'יקלטה תמיד הייתה שם, נינוחה ובטוחה בעצמה, כמו פקח בתל אביב ביום חמישי בערב שיודע שכל גוש דן הגיע אל העיר. הביצ'יקלטה היא בר-מסעדה סמויה מן העין, אשר חץ גדול שתלוי ליד הכניסה הוא הרמז היחידי שמעבר לקיר הבטון מסתתרת פנינה ירוקה (שעושה געגועים לבית הקפה המיתולוגי סוניה ז"ל). המסעדה מחולקת למספר חללים הכוללים בר פנימי, מרפסת קפה וחצר רחבת ידיים. החצר מלאת הירוק משרה אווירה של מושב באזור השרון מינוס הפקקים בדרך אליו, וביום נעים זו רק בחירה מובנת מאליה להתמקם תחת כיפת השמיים.
נחלת בנימין 29, 5 דקות הליכה.
>> לאתר
Eats
בית הקפה-קפיטריה איטס ידוע באוכל הטרי שמגיש, וכן ידוע בנטייתו למטבח אמריקאי. וזה אומר שהוא מושחת קלות, מה שאומר לנו "היי, שלום לכם”. סנדוויץ’ קלאב של חזה עוף, עם בייקון, אבוקדו ועגבנייה, סלט קיסר עם תועפות פרמזן וגם פסטה בולונז לפי הספר. יחד עם זאת גם מבטיחים לדאוג לבריאות ומציעים אופציה של לאנץ’ בוקס על בסיס סלטים טריים, קוסקוס ירוק מלא, כרוב קיסר, קטניות ונוספים.
שינקין 20, 5 דקות הליכה.
>> לאתר
עמיתה כיכר ביאליק
בית מאפה מושלם, הסניף השני של עמיתה, שנפתח לאחרונה במוזיאון העיר ת"א-יפו שבכיכר ביאליק, מביא איתו בשורות רבות – מאפים מופרעים חדשים, טוסטים בגרסה איכותית, עוגות שיש מיוחדות (ניסיתם עוגת שמן זית?) ובעיקר אזור נוח לשבת בו ולטעום את כל המאפים שרק אפשר.
ביאליק 27 (מוזיאון העיר תל-אביב יפו בכיכר ביאליק), 5 דקות הליכה.
>> לאתר
שרויטמן
כששף ערן שרויטמן עבר מבישול לאפייה, עולם המסעדנות קימט גבות בתהייה. מאז עברו קילוגרמים רבים של קמח במלוש ותחת המותג נמכרים מדי יום בריושים עם שפיץ מחודד, לחמים עם קראסט פציח ומאפים מלוחים ומתוקים. בשני הסניפים תוכלו לקבל גם כריכים וטוסטים, ממרחים שהולכים מצוין עם הלחם, סלטים, מעט מנות חמות, פיצה בסופי שבוע וכמובן קפה, וכל זאת באווירת נו נונסנס שעושה כבוד לאוכל וללקוחות. אחרי לילה קשוח – זה כל מה שצריך.
גאולה 44, 10 דקות הליכה.
>> לאתר