מיקי מוכתר התחילה את דרכה כילדה בלהקת הרקדנים של "הקרנבל של מיכל". בחנוכה הקרוב היא תחזור לחלוק במה עם מיכל ינאי, הפעם ככוכבת ילדים בפני עצמה וכשותפה לכתיבת המופע "מותק FOREVER"
אם הייתם ילדים באמצע הניינטיז, יש סיכוי לא רע ששבת בבוקר שלכם כללה את "הקרנבל של מיכל". כן, בנים, גם אתם. עברו כמעט 30 שנה אחרי שמיקי מוכתר – שמוכרת היום יותר בתור "מיקי מה נישמיקי" – רקדה כילדה בלהקה של התוכנית של מיכל ינאי, השתיים חוזרות לחלוק במה בחנוכה הקרוב. הפעם, מיותר לציין, מוכתר, כוכבת ילדים בעצמה, כבר ממש לא ברקע.
"הקרנבל של מיכל" שודרה בערוץ 2 בשנים 1995–1996, בתקופה שבה ינאי הייתה פחות או יותר מוסד לאומי. מוכתר הופיעה שם כחלק מקבוצת הרקדנים של סיגי ניסן, הרבה לפני שהפכה בעצמה לכוכבת ילדים, יוצרת ומי שעומדת במרכז מופעי חנוכה משלה. לפי נתוני רייטינג שפורסמו לאורך השנים, התוכנית הגיעה לכ־14%–15% צפייה – מספר שכמעט בלתי אפשרי לדמיין היום לתוכנית ילדים בשבת בבוקר.

עכשיו נסגר המעגל במסגרת "מותק FOREVER", הגלגול החדש של "מותק של פסטיבל". ינאי ומוכתר יעלו יחד על הבמה, לצד חני נחמיאס, קוגומלו, קופיקו וכוכבי "מפרץ ההרפתקאות". מוכתר גם שותפה לכתיבת המחזה, יחד עם עומר זמרי, שאחראי גם על הבימוי והריקודים. העלילה, אם אתם מוכרחים לדעת, מתרחשת סביב "מפעל השירים" ומכונה שמפסיקה פתאום להעביר את המנגינות למקום הנכון – תירוץ עלילתי די יעיל לחבר בין להיטי הילדים של אז לאלה של עכשיו. בקיצור, הורים, מנסים לגרום לכם להרים את העיניים מהטלפון לרגע – מה רע?
וזו בעצם הזווית היותר מעניינת מכל רשימת הכוכבים: מי שצפו במיכל ינאי כילדים עשויים להגיע הפעם כאמהות ואבות, עם ילדים שבאים בכלל בשביל מיקי, קוגומלו או מפרץ ההרפתקאות. ובמרכז נמצא המפגש בין מי שהייתה מלכת הילדים של הניינטיז לבין ילדה שרקדה מאחוריה – והיום עומדת לצדה כאחת מכוכבות המופע וכשותפה ביצירה. האירוע יעלה במהלך חנוכה 2026 ברחבי הארץ. בקיצור: מעגל נסגר, דור מתחלף, והברכיים של מי שזוכר את "הקרנבל של מיכל" כבר בטח יודעות את זה.
