Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

רותי פליישר מייסדת הסנדוויץ' של איציק ורותי הלכה לעולמה

פליישר ובעלה איציק הקימו את הסנדוויצ'יה בשנת 1957 במעלה רחוב שנקין. בשנת 2007 הלך איציק לעולמו ובנו דודי ואשתו שולי לקחו את המושכות ומנהלים מאז את המקום

היו ימים. הסנדוויץ' של איציק ורותי בשינקין (צילום: דן קינן, הארץ)
היו ימים. הסנדוויץ' של איציק ורותי בשינקין (צילום: דן קינן, הארץ)

עוד אבידה לדור המסעדנים הוותיקים של תל אביב: רותי פליישר, שהקימה וניהלה את הסנדוויצ'יה המיתולוגית בשנקין במשך עשרות שנים, נפטרה בשבת.

פליישר, ניצולת שואה, ובעלה איציק הקימו את הסנדוויצ'יה בשנת 1957 במעלה רחוב שנקין. בשנת 2007 הלך איציק לעולמו ובנו דודי ואשתו שולי לקחו את המושכות ומנהלים מאז את המקום.

הסנדוויצ'יה זכתה במהלך השנים למעמד מיתולוגי והיתה אהובה על אנשי אוכל ושפים שנהגו לפקוד את המקום בשעות הבוקר ולהצטייד בכריך סלט ביצים או כריך סלט טונה ובכוס גזוז. המתכונים של הסלטים הביתיים שהוכנו במקום מדי יום נשמרו בקנאות ואפילו הלקוחות הוותיקים לא הצליחו לפצח אותם. "בסנדוויצ'יה של איציק ורותי לא מוכרים סנדוויצ'ים, הם מוכרים את הלב בתוך לחמנייה. לא משנה מתי אני מגיע לשם, תמיד יש חיוך ותמיד טעים", אומר השף אבי ביטון, אחד הלקוחות הקבועים. "את רותי ראיתי, אבל בשנים האחרונות היא כבר לא עבדה", הוסיף.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!