Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מתכון לריזוטו תרד – מסעדת סיטארה

אתם בעניין של ריזוטו כמו באיטליה? לשף של סיטארה יש בשבילכם ריזוטו תרד צמחוני

ריזוטו תרד, סיטארה
ריזוטו תרד, סיטארה
19 בינואר 2014

שף אופיר וידבסקי, מסעדתסיטארה

המצרכים:

  • 100 גר' אורז ריזוטו איטלקי
  • 300 גר' תרד שטוף ונקי
  • 2 בצלי שאלוט קצוצים
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/3כוס יין לבן
  • 40 גר' גבינת קשקבל
  • 30 גר' חמאה

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים בסיר 3 כוסות מים עם מעט מלח, וחולטים את התרד כשתי דקות. מוציאים את התרד לקערה עם מי קרח, סוחטים את המים העודפים וקוצצים. שומרים את מי הבישול.
  2. בסיר בינוני שמים את שמן הזית, מוסיפים את השאלוט הקצוץ והשום הפרוס ומאדים 2 דקות. מוסיפים את התרד ומאדים עוד דקה.
  3. מוסיפים את הריזוטו, מערבבים עוד דקה, מוסיפים את היין הלבן ומערבבים עד שהיין נספג באורז, מוסיפים מצקת ממי הבישול של התרד ומערבים היטב, עד שהאורז סופג את מי הבישול. ממשיכים להוסיף כל פעם מעט ממי הבישול של התרד עד שהאורז מתבשל לדרגת אל דנטה. מתבלים במעט מלח (לא הרבה, הגבינה שנוסיף מלוחה מספיק).
  4. מסירים מהאש, מוסיפים קשקבל מגורדת וחמאה ומערבבים היטב עד שהחמאה והגבינה נמסים פנימה.
  5. מגישים מיד עם עוד גבינה מגוררת מעל.

למסעדת סיטארה

למתכונים נוספים של מסעדות מובחרות מרחבי העולם היכנסו לאתר Fine Dining Lovers

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!