צפו: ריאיון עם שף רן שמואלי ממסעדת קלארו
"זו חוויה לא רגילה להיות מנטור, לקחת את כל הקילומטראז' הענק שעשיתי ולתת אותו לצעירים" רן שמואלי ממסעדת קלארו מגלה מחדש את התשוקה לבישול באמצעות הדור הבא
השף שהכי מזוהה עם הקייטרינג האלפיוניסטי המשיך לאתגר את עצמו השנה במסעדת קלארו שלו עם בילוי רב סגנונות, ובישול שחייב להתעדכן בכל רגע נתון בשם הקונספט "מהחווה לשולחן". הקולינריה שהוא מציע עפה על טרנד עולמי חזק ומייצגת חומרי גלם מקומיים בכל עוז. בשנה החולפת שמואלי החל להציע ערבי קונספט מיוחדים בחלל התחתון של המסעדה, ביניהם ערב יווני, טורקי, מרוקאי ועוד מגוון נושאים נוספים שעושים שמח בבטן וברגליים.