צפו: ריאיון עם שף רן שמואלי ממסעדת קלארו

"זו חוויה לא רגילה להיות מנטור, לקחת את כל הקילומטראז' הענק שעשיתי ולתת אותו לצעירים" רן שמואלי ממסעדת קלארו מגלה מחדש את התשוקה לבישול באמצעות הדור הבא

השף רן שמואלי (צילום: איליה מלניקוב)
השף רן שמואלי (צילום: איליה מלניקוב)
1 בדצמבר 2016

השף שהכי מזוהה עם הקייטרינג האלפיוניסטי המשיך לאתגר את עצמו השנה במסעדת קלארו שלו עם בילוי רב סגנונות, ובישול שחייב להתעדכן בכל רגע נתון בשם הקונספט "מהחווה לשולחן". הקולינריה שהוא מציע עפה על טרנד עולמי חזק ומייצגת חומרי גלם מקומיים בכל עוז. בשנה החולפת שמואלי החל להציע ערבי קונספט מיוחדים בחלל התחתון של המסעדה, ביניהם ערב יווני, טורקי, מרוקאי ועוד מגוון נושאים נוספים שעושים שמח בבטן וברגליים.